ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ «ΥΠΑΡΧΩ» ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ

Ξεκίνησε τα γυρίσματά της αυτή την εβδομάδα η νέα παραγωγή της Tanweer-η μεγαλύτερη ελληνική κινηματογραφική παραγωγή της χρονιάς-βασισμένη στη ζωή του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη και πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος και το σενάριο η Κατερίνα Μπέη. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι Χρήστος Μάστορας, Κλέλια Ρένεση,

Λίγα λόγια για την ταινία

H συγκινητική ιστορία ενός παιδιού μιας οικογένειας προσφύγων του Πόντου που κατάφερε να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει χάρη στο τεράστιο ταλέντο του και κόντρα σε κάθε κοινωνική και προσωπική δυσκολία. Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές, μεγάλες διαμάχες, δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του.

Μία ταινία-αφιέρωμα σε έναν μεγάλο τραγουδιστή, που η φωνή του «μίλησε» στις καρδιές όλων των Ελλήνων, ανά τον κόσμο, τον Στέλιο Καζαντζίδη-για όσους τον αγάπησαν, και όσους θέλουν να τον γνωρίσουν.

Credits

Πρωταγωνιστούν: Χρήστος Μάστορας, Κλέλια Ρένεση, Ασημένια Βουλιώτη, Αγορίτσα Οικονόμου, Δημήτρης Καπουράνης, Άννα Συμεωνίδου. Μαζί με τους: Γιώργο Καραμίχο, Νίκο Ψαρρά, Γιώργο Γιαννόπουλο, Γιάννη Εγγλέζο, ΓιώργοΓάλλο, ΜαρίαΦιλίππου, Aλέξανδρο Μπουρδούμη, Διαμαντή Καραναστάση κ.α

Παραγωγή: Tanweer Productions

Σκηνοθεσία: Γιώργος Τσεμπερόπουλος

Σενάριο: Κατερίνα Μπέη

Πρωτότυπη Μουσική-Επιμέλεια Επανεκτέλεσης Tραγουδιών: Μίνως Μάτσας

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 19 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από την Tanweer

You may also like