ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ KAI URBAN CULTURE ΣΤΟ BROWN ACROPOL HOTEL

Μια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε προημερών στο rooftop του Brown Acropol, στην πλατεία Ομονοίας, πηγαίνοντας να δοκιμάσουμε το menu. Μεσογειακή κουζίνα με fusion πινελιές από τη Λατινική Αμερική και την Ασία, urban culture, dj sets με την πιο cool μουσική υπόκρουση, parties και ανυπόκριτα city vibes είναι τα βασικά στοιχεία του χώρου.

Με ένα menu που βασίζεται στις ποιοτικές πρώτες ύλες και στις εκλεπτυσμένες γεύσεις… Αλλά και με μια ενημερωμένη wine, spirits & cocktails list, αποτελεί μια απόλυτα μοντέρνα πρόταση, από τις 12.00 το μεσημέρι για ποιοτικά ροφήματα και brunch, και από τις 18.00 για after office drinks και dinner με θέα την Ακρόπολη..   

Στον κατάλογο ξεχωρίζουν οι απογειωτικές «Γαρίδες με καμένο πράσο, σάλτσα Τσιμιτσούρι και τομάτα κονφί», η ανατρεπτική «Μελιτζάνα με ταχίνικαι φουντούκια», η απολαυστική «Λευκή Πίτσα με μοτσαρέλα», το μεστό «Καρπάτσιο από φιλέτο μοσχάρι», το οικείο «Χταπόδι με φάβα», προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες οίνου και premium αποστάγματα από όλον τον κόσμο. 

It’s time to party on Fridays…

ΤΟ νέο εστιατόριο, στο ψηλότερο σημείο του ξενοδοχείου ξεκίνησε το νέο ταξίδι του πριν από περίπου έναν χρόνο. Δεν ξεχωρίζει μόνο για τη μοντέρνες γαστρονομικές προτάσεις, την ατμόσφαιρα και τη θέα, το design και τον κοσμοπολιτισμό. Ξεχωρίζει και για το ρυθμό που δίνει στα βράδια μας κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Κάθε Παρασκευή για δείπνο ή ποτό με mainstream house music, και ορισμένα Σάββατα το μήνα με απογειωτικά πάρτυ και special cocktails. Πρόκειται για μια πρόταση διασκέδασης που ξέρει να κρατάει ψηλά το ρυθμό και το κέφι. 

Το νέο εστιατόριο του Brown Acropol hotel έχει στυλ, άποψη και beautiful people αύρα. Είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει ένα από τα trend του φετινού χειμώνα… Αλλά και ένα σημείο αναφοράς για την urban chic culture, όπως αντίστοιχα είναι και για τη φιλοξενία.

Υπενθυμίζεται ότι, το Brown Acropol hotel άνοιξε τις πύλες του πριν από περίπου 2 χρόνια. Συνδυάζει την ’70s ρετρό αισθητική και την κληρονομιά του ομώνυμου ιστορικού ξενοδοχείου με την αστική ζωντάνια και την ανανεωτική ματιά της αλυσίδας Brown. 

Περισσότερες πληροφορίες brownhotels.com/acropolrooftop

You may also like