 ΥΛΙΚΑ:
ΥΛΙΚΑ:
 1 ζαχαρούχο γάλα
 1 γιαούρτι 2%
 χυμό ενός λεμονιού (αυτό βέβαια είναι σχετικό, το κάνετε όσο ξινό θέλετε)
 1 κουταλάκι ξύσμα από λεμόνι
 αμύγδαλο και ξύσμα για στόλισμα (προαιρετικά)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
 Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και τα χτυπάμε καλά, να πήξουν και να αφρατέψουν, με ένα μιξεράκι χειρός ή τη φραπιέρα. Μοιράζουμε το μους σε τέσσερα μπολάκια ή ποτήρια, τα στολίζουμε και τα βάζουμε για λίγο στο ψυγείο.
Πηγή: HomeFood

