ΝΕΑ ΜΑΜΑ , ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ….

Πόσες και πόσες γυναίκες παντρεμένες ή “ελεύθερες”  αντιμετωπίζουν μόνες τους τα ζητήματα που αφορούν στα παιδιά τους;

Γυναίκες που παλεύουν με την καθημερινότητα και συνεχώς πρέπει να αντιμετωπίσουν προβλήματα, όπου οι άνδρες απλά δεν μπορούν…. Γιατί το παιδί έχει συνηθίσει οτιδήποτε κι αν συμβαίνει να τρέξει στη μητέρα του; Γιατί απλά οι μητέρες είναι σχεδόν πάντα παρούσες στη ζωή τους….

Ακόμα κι αν ο μπαμπάς προσπαθεί να βοηθήσει όσο είναι περισσότερο δυνατό, δεν μπορεί να την αντικαταστήσει…. κι ας είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου!

Όμως -δυστυχώς- υπάρχουν και οι περιπτώσεις των μανάδων που μεγαλώνουν στην κυριολεξία μόνες τα παιδιά τους. Γιατί οι σύζυγοι/πρώην σύντροφοι είναι εξαφανισμένοι, είναι απασχολημένοι, έχουν άλλες προτεραιότητες ή…. δεν έχουν καν αναγνωρίσει τα τέκνα τους… Κι έτσι απλά δεν υπάρχουν στον ορίζοντα!

Οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να φανταστούμε το μέγεθος δυσκολίας που αντιμετωπίζει ένας μονογονέας για να μεγαλώσει ΜΟΝΟΣ του το παιδί του. Ειδικότερα δε, οι γυναίκες, που συνήθως έχουν την αποκλειστική ή την μεγαλύτερη ευθύνη για τα παιδιά, και συχνά χωρίς καμία εξωτερική βοήθεια.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα παρακολουθήσετε την «Οδύσσεια» μιας μαμάς, να μεγαλώσει μόνη της το μωρό της χωρίς να έχει – δυστυχώς- την βοήθεια κανενός. 


Το συγκεκριμένο βίντεο δημιουργήθηκε από το κέντρο στήριξης γυναικών «Washington Area Women’s Foundation» και καλεί όλες τις μονογονεϊκές μανούλες στην ανοιχτή αγκαλιά του.  

Featured imge: freepik.com/@freepik

You may also like