Ο ΟΙΚΟΣ ΑΡΩΜΑΤΩΝ JULIETTE HAS A GUN ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΩΜΑ EGO STRATIS

Η έμπνευση για το Ego Stratis, έρχεται από την ακαταμάχητη επιθυμία του Romano Ricci να αποκρυπτογραφήσει το μυστήριο της Θηλυκότητας και να ανακαλύψει-ένα προς ένα-τα πολλά πρόσωπα των γυναικών. 

Κάποιες φορές είναι το απόλυτο Femme Fatale άρωμα, κάποιες άλλες ρομαντικό, μερικές φορές αγορίστικο. Το «Ego Stratis» αγκαλιάζει όλες αυτές τις αντιφάσεις, ενώ παράλληλα μειώνει πολύ και τις διαφορές μεταξύ τους.

Το άρωμα αυτό με νότες από εσπεριδοειδή και από θαλασσινή αύρα, είναι μια ωδή στην ελευθερία έκφρασης των φύλων.

Θα μου έπαιρνε περισσότερο από μία ζωή για να εξερευνήσω την πολυπλοκότητα των γυναικών. Η Juliette αντανακλά σε αυτή την ακαταμάχητη επιθυμία μου να αποκρυπτογραφήσω το μυστήριο της Θηλυκότητας. Από την αρχή, προσπάθησα να ανακαλύψω – ένα προς ένα – τα πολλά πρόσωπα των γυναικών…των γυναικών με το Γ κεφαλαίο. Με αυτή τη νέα δημιουργία μου, θέλω να τα ενώσω και να τα παρουσιάσω όλα μαζί ταυτόχρονα.

Romano Ricci

Το «Ego Stratis» αγκαλιάζει όλες αυτές τις αντιφάσεις, ενώ παράλληλα μειώνει πολύ και τις διαφορές μεταξύ τους. Το άρωμα αυτό με νότες από εσπεριδοειδή και από θαλασσινή αύρα, είναι μια ωδή στην ελευθερία έκφρασης των φύλων. Μια πιο σύγχρονη ερμηνεία του όρου Cologne, μια πρόσκληση για ένα παιχνίδι με τα πολλαπλά πρόσωπα που μπορεί να κρύβει μια προσωπικότητα (ego).

Οι νότες του “Ego Stratis”

Μια πολύ πρωτότυπη Aquatic cologne. Στην κορυφή συναντάμε ένα αναζωογονητικό και δροσιστικό κοκτέιλ με νότες από εσπεριδοειδή. Aπλώνεται σε μια καρδιά από θαλασσινή διάθεση με μεγάλη διάρκεια. Το αποτέλεσμα είναι ένα σύγχρονο, σχεδόν unisex και πολύ μοναδικό – για να είναι αποκλειστικά γυναικείο – άρωμα.

You may also like