Παραμονή κι Ανήμερα Πρωτοχρονιάς; Στο Blends και στο Moorings

Δύο από τα πιο αγαπημένα στέκια των νοτίων προαστίων έχουν ήδη φορέσει τα γιορτινά τους κι είναι έτοιμα να γεμίσουν την εορταστική περίοδο με μαγικές στιγμές.

Δύο ιδιαίτερες εορταστικές ημέρες με jazz μουσική και όχι μόνο μας επιφυλάσσει το Moorings για την Παραμονή αλλά και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς το μεσημέρι. Ένα άκρως εορταστικό live από τους “Everybody swings” υπό τους ήχους του πιάνου και του σαξόφωνου που θα συνοδεύουν την μελωδική φωνή της τραγουδίστριας σε ένα μαγικό ταξίδι διασκέδασης. Αφεθείτε στη μαγεία της μουσικής και της cozy εορταστικής ατμόσφαιρας του Moorings κι απολαύστε μοναδικές γευστικές επιλογές από τον σεφ μας που έχει φροντίσει για σας και τους αγαπημένους σας, να σας μείνουν αξέχαστες αυτές οι γιορτές.

To Blends all day bar-restaurant στην πλατεία Νυμφών στη Γλυφάδα είναι έτοιμο να σας μεταφέρει στη μαγεία των εορτών μέσα από ένα πλούσιο καθημερινό πρόγραμμα διασκέδασης, στο ατμοσφαιρικό περιβάλλον του με τον εντυπωσιακό στολισμό του. Ένα μοναδικό Ρεβεγιόν την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, αλλά και καθημερινές εκπλήξεις με διαφορετικά live music performances κι εντυπωσιακά δρώμενα που θα κάνουν αυτές τις γιορτές μοναδικές.

Την πρώτη μέρα του νέου χρόνου η Θωμαή Απέργη θα ταξιδέψει με την σαγηνευτική φωνή της τους θαμώνες του Blends για ένα όμορφο μουσικό ξεκίνημα το 2023, ενώ μία ημέρα πριν οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα από το Circus Cabaret που περιπλέκει την αισθησιακή τέχνη του καμπαρέ με τα τολμηρά ακροβατικά του τσίρκου.

Ο Chef του Blends Κωνσταντίνος Λώλας και ο Chef του Moorings Ιάκωβος Πρέκας έχουν ετοιμάσει για εσάς άκρως εορταστικά μενού που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε ξεχωριστές γευστικές επιλογές, πρωτότυπους συνδυασμούς γεύσεων, με εορταστικές πινελιές και όλα αυτά φυσικά συνοδευόμενα από μια πλούσια λίστα εκλεκτών κρασιών.

Τόσο το Blends όσο και το Moorings έχουν φροντίσει να βιώσετε την μαγεία των γιορτών με όλες σας τις αισθήσεις και υπόσχονται μοναδικές κι αξέχαστες

You may also like