Πάσχα στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

Για τους Έλληνες, το Πάσχα είναι μία από τις σημαντικότερες γιορτές που μυρίζει άνοιξη. Είναι η αφορμή για να συγκεντρωθούμε οικογένεια και φίλοι, να συμμετάσχουμε σε ένα πλούσιο γλέντι, να χαρούμε ο ένας τον άλλον… Και να υψώσουμε τα ποτήρια μας για μία πρόποση αφιερωμένη στην απεριόριστη ομορφιά της φύσης και τα θαύματα της ζωής.

Καθώς οι θερμοκρασίες στην Αθήνα αρχίζουν να ανεβαίνουν, η Αθηναϊκή Ριβιέρα παραμένει ένας ιδανικός κοντινός προορισμός για όλη την οικογένεια. Στο Kids Club του ξενοδοχείου, οι μικροί επισκέπτες, παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια σειρά από διασκεδαστικές δραστηριότητες. Ψήσιμο πασχαλινών μπισκότων, face painting, κυνήγι σοκολατένιων αυγών, ζωγραφική, χειροτεχνίες, βάψιμο και διακόσμηση πασχαλινών αυγών, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Παράλληλα, όλη την pre easter περίοδο καθώς και τη Μεγάλη Εβδομάδα στο lobby του Nafsika θα λειτουργεί ένα πασχαλινό pop up κατάστημα. Εκεί μπορείτε να αγοράσετε λαχταριστά σοκολατένια αυγά και αφράτα τσουρέκια που έχουν επιμεληθεί οι pastry chef του ξενοδοχείου.

Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens ετοιμάζεται να γιορτάσει τόσο το Καθολικό όσο και το Ορθόδοξο Πάσχα σε δύο υπέροχα Σαββατοκύριακα τον Απρίλιο. Εσείς τι θα επιλέξετε; Ενα κομψό ιταλικό δείπνο στο Mercato; Ή ένα αυθεντικό ελληνικό πασχαλινό γεύμα στην Ταβέρνα 37;

Πασχαλινό δείπνο με ιταλική αίσθηση στο Mercato

Κάνουμε ένα διάλειμμα φέτος από την παραδοσιακή προετοιμασία του πασχαλινού γεύματος στο σπίτι… Κι απολαμβάνουμε ένα πλούσιο ιταλικό δείπνο στο Mercato, την εκλεπτυσμένη τρατορία του ξενοδοχείου, το Σάββατο 16 Απριλίου. Ο γεννημένος στη Σικελία επικεφαλής σεφ Sergio Favata δημιούργησε ένα πλούσιο dinner menu για το Σάββατο του Πάσχα… Με αποκορύφωμα το αρνί ιταλικού στυλ και μια πληθώρα ανοιξιάτικων λαχανικών και τοπικών εδεσμάτων.

Αυθεντικό ελληνικό πασχαλινό γεύμα στην Ταβέρνα 37

Φυσικά, απολαμβάνουμε ένα αυθεντικό ελληνικό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα στις 24 Απριλίου στην Ταβέρνα 37, δίπλα στη θάλασσα. Ο σεφ Θοδωρής Καρίνοςδημιούργησε ένα πλούσιο εορταστικό μενού που περιλαμβάνει εκλεκτά παραδοσιακά εδέσματα όπωςτζατζίκι, ντολμαδάκια και μελιτζανοσαλάτα. Δεν λείπουν φυσικά τα κλασικά πασχαλινά αγαπημένα, όπως το τρυφερό αρνάκι στη σούβλα, το κοκορέτσι και οι τραγανές πατάτες φούρνου με γραβιέρα. Σε αυτό το ξεχωριστό μενού της Ταβέρνας 37 φιγουράρουν επίσης το κριθαρότο με αστακό και φρέσκα μυρωδικά… Καθώς και το χοιρινό κοντοσούβλι με ψητά λαχανικά. Ολοκληρώστε γλυκά το πλούσιο πασχαλινό γεύμα σας με τον σπιτικό μπακλαβά με φιστίκι και το δελεαστικό εκμέκκαταΐφι με καρύδι και κανέλα. Καθίστε αναπαυτικά, απολαύστε την παραθαλάσσια ατμόσφαιρα, τσουγκρίστε κόκκινα αυγά για καλή τύχη και διασκεδάστε με live ελληνική μουσική!

Ανακαλύψτε το μενού εδώ

Για να κάνετε κράτηση στα εστιατόρια, παρακαλώ καλέστε στο +30 210 890 1000 ή στείλτε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

You may also like