ΠΟΙΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΣΤΟ NETFLIX

Μέσα στις γιορτές βγήκαμε, γιορτάσαμε, ξενυχτήσαμε… Ο Ιανουάριος πέρα από new resolutions προσφέρει άφθονο χρόνο για χαλάρωση ρων ρυθμών και γιατί όχι… Και binge watching των αγαπημένων μας ταινιών και σειρών. Και το netflix, μας έχει ένα σωρό προτάσεις από νέες και παλιότερες ταινίες!

04/01: How I Became a Gangster

Ένας φιλόδοξος γκάνγκστερ αναρριχάται στον εγκληματικό υπόκοσμο της Βαρσοβίας και τελικά κάνει μια προσπάθεια να πιάσει την καλή.

Netflix © 2022

06/01: The Pale Blue Eye

Ένας συνταξιούχος ντετέκτιβ προσλαμβάνει έναν έξυπνο δόκιμο της στρατιωτικής ακαδημίας Ουέστ Πόιντ, τον Έντγκαρ Α. Πόε, για να τον βοηθήσει με ένα μυστήριο φόνου.

Cr. Scott Garfield/Netflix © 2022

11/01: Noise

Αναζητώντας τη χαμένη της κόρη, μια μητέρα καταλήγει σε μια ομάδα στήριξης, όπου θα έρθει πιο κοντά με άλλες γυναίκες των οποίων οι ζωές έχουν καταστραφεί από τη βία.

Ruido. Julieta Egurrola in Ruido. Cr. Courtesy of Netflix ©2022

13/01:Dog Gone

Όταν το αγαπημένο του σκυλί εξαφανίζεται, ένας νεαρός, μαζί με τους γονείς του, ξεκινά μια απίθανη αναζήτηση για να το βρει και να του δώσει σωτήρια φάρμακα.

23/01: Narvik

Καθώς ένας νεαρός Νορβηγός στρατιώτης πολεμά στα χαρακώματα, η γυναίκα του έρχεται αντιμέτωπη με μια κατοχική γερμανική δύναμη που έχει εισβάλει στην πόλη τους.

27/01: You People

Ένα νέο ζευγάρι κι οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν την αγάπη στον σύγχρονο κόσμο μέσω πολιτισμικών συγκρούσεων και κοινωνικών προσδοκιών. Μια κωμωδία του Κένια Μπάρις.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


01/01

Back to the Future (Part III)

-How to Train Your Dragon 2

-Spider-Man: Homecoming

03/01

-Spider-Man: Far from Home

07/01

-Late Night

15/01

-Angels & Demons

-The Da Vinci Code

-Hancock

-Maid in Manhattan

You may also like