ΤΟ 2023 ΗΡΘΕ ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ!

Αν κάτι μας υπενθυμίζει η αλλαγή κάθε νέου έτους, είναι η προσδοκία του καινούργιου και ο επαναπροσδιορισμός στο τι μας ευχαριστεί ή δεν μας ευχαριστεί πλέον στη ζωή μας.

Σε όλα αυτά που μπορεί να μας δυσκόλεψαν το 2022 και να θέλουμε να τα αφήσουμε πίσω. Οτιδήποτε δυσάρεστο ή τοξικό που υπήρχε γύρω μας. Να συνειδητοποιήσουμε τι έχουμε ανάγκη και να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι ονειρευόμαστε. Να πιστέψουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα, αρκεί να προσπαθήσουμε πολύ. Χωρίς να λυγίζουμε σε κανένα εμπόδιο. Να μάθουμε να δημιουργούμε με άξονα το σήμερα και αυτό σημαίνει πως δεν «κολλάμε» σε ότι μας στέκεται εμπόδιο ή μας τραβά πίσω. Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και κύριο συστατικό είναι η δύναμη μας. Ένας τρόπος για να διατηρείτε αυτή την δύναμη είναι το χαμόγελο σας. Να διατηρήσετε αυτό το πολύτιμο βοήθημα ανεξάρτητα με το πως αισθάνεστε. Έστω και στο 1%. Πώς θα το καταφέρετε;

Οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, οποιαδήποτε ώρα, το να χαμογελάτε είναι μια άσκηση που προέρχεται ως φυσική αντίδραση – των οποιαδήποτε θετικών συναισθημάτων στα οποία βρίσκεστε. Το ανησυχητικό είναι όταν αυτή η τόση αντανακλαστική αντίδραση παγώνει. Ξεκινήστε αυτή τη νέα χρονιά με θετική σκέψη και αλλαγές που θα φέρουν μόνο χαμόγελα. Υιοθετήστε αυτή την νέα ιδέα του να μην ξεχνάτε να χαμογελάτε, ό,τι κι αν συμβαίνει και σίγουρα θα αλλάξετε ψυχολογία και αντίληψη για το πως βλέπετε τα πράγματα. Παρατηρήστε τις αλλαγές γύρω σας και ευχηθείτε ειρήνη και ευτυχία. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα.

Να θυμάστε πως τα χαμόγελα έρχονται αυθόρμητα με αφορμή αυτά που ζούμε. Υπάρχουν όμως και χαμόγελα που αποκοιμιούνται και χρειάζεται να τα αφυπνίσουμε! Μετά όλα έρχονται φυσικά. Γεννιέται η χαρά, η γαλήνη και η ευτυχία. Τα κύρια χαρακτηριστικά για το νέο έτος.

Αγαπήστε κάθε χαμόγελο σας! Είναι μοναδικό και είναι το δικό σας.

Καλή χρονιά!

Featured image: unsplash.com/@joelmott

You may also like