Γεμιστές Κοκκινες πιπεριές με κριθαράκι και φέτα

ΥΛΙΚΑ:
1 φλιτζάνι ξηρό κριθαράκι
3 φλιτζάνια baby ρόκα
1/4 φλιτζάνι τριμμένη φέτα
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
4 μικρές πιπεριές, κομμένες στη μέση, καθαρισμένες χωρίς τα σπόρια

piperies gemistes me kri8araki kai fetaΠΡΟΣΤΟΙΜΑΣΙΑ:

1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 °C. Μαγειρέψτε κριθαράκι-όπως γράφει η συσκευασία- σε αλατισμένο νερό. Σουρώστε το…Ξαναβάλτε το στην κατσαρόλα και πρσθέστε ρόκα, φέτα, λάδι, και 1/4 κ. γλ. αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι κι ανακατέψτε…

2. Καθαρίστε τις πιπεριές και τοποθετείστε τες σε ένα ταψί, αφού τις γεμίσετε με το κριθαράκι. Τις σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και τις ψήνετε στο φούρνο μέχρι να μαλακώσουν πιπεριές (35-40 λεπτά).

Πηγή: εδώ

You may also like