Το Poseidonion Grand Hotel και οι Σπέτσες στο Netflix

Το νησί των Σπετσών και το εμβληματικό Poseidonion Grand Hotel περιλαμβάνονται στο teaser της παγκόσμιας καμπάνιας του Netflix για τις νέες κυκλοφορίες του 2022. Συγκεκριμένα γίνεται αναφορά στην ταινία Knives Out 2, η οποία γυρίστηκε στο νησί και το ξενοδοχείο… Αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας.

Το κάστ; Ιδιαίτερα δημοφιλεις και καταξιωμένοι ηθοποιοί, όπως οι Daniel Craig, Ethan Hawke, Edward Norton, Kate Hudson κ.ά., τραβούν το ενδιαφέρον. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2022. Αποτελεί το sequel του πρώτου Knives Out το οποίο κυκλοφόρησε το 2019 και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

Μπορεί να μην γνωρίζουμε πολλά για τα τεκτενόμενα στην ταινία… Αλλά σίγουρα θα εκτυλίσσεται γύρω από ένα νέο έγκλημα με πολλαπλούς υπόπτους που ο «αλά Πουαρό» Benoit Blanc, θα πρέπει να λύσει.

Οι Σπέτσες και το Poseidonion Grand Hotel αποτελούν, μεταξύ άλλων locations, το σκηνικό της ταινίας, προβάλλοντας παγκοσμίως ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας και ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία της.

You may also like