ΤΟ PREMIUM Μ. ARTISAN WATER ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΦΕΤΙΝΑ GERMAN DESIGN AWARDS

Το premium μ. Artisan Water ήρθε για να απογειώσει κάθε γαστρονομική εμπειρία, με τη γεύση και τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα του, ενώ παράλληλα ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη premium φιάλη του, με τον minimal & μοντέρνο σχεδιασμό. Σε όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, έρχεται να προστεθεί η τιμητική διάκριση στα φετινά German Design Awards, που υπογραμμίζει σε διεθνές επίπεδο το αριστοτεχνικό του design & packaging. Μία βράβευση που γιορτάσαμε πριν από λίγες μέρες στο Beastalis, στη Γλυφάδα, απολαμβάνοντας το κορυφαίο ελληνικό gastro-lifestyle νερό και καταπληκτικά πιάτα σε μία ζεστή ατμόσφαιρα.

Η τιμητική διάκριση στα German Design Awards

Πιο συγκεκριμένα, το premium μ. Artisan Water φτάνει στην κορυφή των German Design Awards 2024, κερδίζοντας το βραβείο «Excellent Communications Design – Packaging», με αφορμή την εντυπωσιακή, statement γυάλινη φιάλη του, με τη σχεδιαστική υπογραφή του creative agency Blissprojects.

Η εντυπωσιακή γυάλινη φιάλη

Η φιάλη του premium μ. Artisan Water συνδυάζει την κομψότητα, με την υψηλή ποιότητα, στοιχεία γλυπτικής που ενισχύουν την αίσθηση της αφής κι ένα εμβληματικό λογότυπο, που συνθέτουν αρμονικά μια συνολική εικόνα. Μια φιάλη που θυμίζει περισσότερο σαμπάνια παρά νερό, με την αριστοτεχνία και τη μεγαλείο της.

Η βιωσιμότητα και η εκλεπτυσμένη γαστρονομία, συγκεντρώνονται σε μια νέα κατηγορία, με αφορμή τη δημιουργία του premium μ. Artisan Water, που προέρχεται κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία επεξεργασία, σε φυσικό μεταλλικό και ανθρακούχο νερό. Ένα μοναδικής αγνότητας νερό, σε high-end εστιατόρια, συνοδεία γευμάτων υψηλών γαστρονομικών προδιαγραφών, ξεχωριστών γεύσεων και ιδιαίτερων στιγμών με τους αγαπημένους μας.  

Ένα αριστοτεχνικό δημιούργημα που ταιριάζει ιδανικά σε κάθε ώρα της ημέρας και σε κάθε περίσταση, όπως ένα fine dining pairing με ιδιαίτερες γεύσεις και υφές.Λίγα λόγια για τα German Design Awards

Τα German Design Awards αποτελούν μια ετήσια διοργάνωση υπό την αιγίδα του German Design Council της Γερμανικής Βουλής και θεωρούνται από τα πλέον αναγνωρισμένα κέντρα διεθνώς, για την προώθηση της οπτικής επικοινωνίας και του design. Η συγκεκριμένη διάκριση έχει σπουδαία βαρύτητα, καθώς ο θεσμός των German Design Awards αναδεικνύει, με βάση τα διεθνή πρότυπα της αγοράς, τα προϊόντα που ξεχωρίζουν για την καινοτομία στον σχεδιασμό της ταυτότητάς τους, προϊόντα υψηλού lifestyle και design που πρωτοπορούν σε κάθε πτυχή της εμφάνισής τους.

#greekartisanwater

You may also like