ULTIMUNE EYE Power Infusing Eye Concentrate by Shiseido

Με περισσότερα από 20 χρόνια εκτεταμένης έρευνας σε 2 τομείς εξειδίκευσης – μικροκυκλοφορία και ανοσία του δέρματος – η Shiseido ενσωματώνει όλη την δύναμη του Νο 1 αντι-γηραντικού ορού, ULTIMUNE και  την τεχνολογία  ImuGenerationRED Technology™, σε μια νέα, στοχευμένη σύνθεση για ανθεκτικά μάτια, που αποκαλύπτουν την εσωτερική σας δύναμη.

Ενεργοποιώντας την εσωτερική άμυνα της επιδερμίδας για να ενισχύσει την περιοχή των ματιών ενάντια στις φθορές, στα πρώτα σημάδια γήρανσης και ταυτόχρονα στην αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων, το ULTIMUNE EYE Power Infusing Eye Concentrate με 10x πιο συμπυκνωμένα εκχυλίσματα σε σύγκριση με το ULTIMUNE serum, χαρίζει μια λαμπερή, νεανική εμφάνιση.

Τεχνολογία διπλής δράσης που ενισχύει την αμυντική δύναμη του δέρματος και την εσωτερική ζωτική ροή

Γνωρίζουμε ότι, η περιοχή των ματιών αποτελεί την σημαντικότερη ανησυχία των γυναικών σχετικά με την περιποίηση της επιδερμίδας… Καθώς είναι το πρώτο σημείο του προσώπου που χάνει την υγρασία του και εμφανίζει σημάδια γήρανσης και κόπωσης.

Καθώς η επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών είναι 3 φορές λεπτότερη σε σχέση με το υπόλοιπο πρόσωπο, είναι περισσότερο ευάλωτη στις φθορές που προκαλούνται από την καθημερινή ζωή: άγχος, ρύπανση, ηλιακή ακτινοβολία, φυσικό μπλε φως, έλλειψη ύπνου, ακόμα και η τριβή κατά την αφαίρεση του μακιγιάζ.

Η προηγμένη έρευνα της SHISEIDO για την ανοσία του δέρματος, ήταν η αφορμή για την δημιουργία μιας σύνθεσης που ενεργοποιεί την εσωτερική άμυνα της επιδερμίδας. Σκοπός ειναι να προστατεύσει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών από τις καθημερινές φθορές και τα πρώτα σημάδια γήρανσης.

Το ULTIMUNE EYE Power Infusing Eye Concentrateεμπλουτίζεται από δύο ισχυρά συμπυκνωμένα συμπλέγματα Smoothing Defense Complex και ImuMoisture Complex, που δρουν σε διαφορετικούς τύπους κυττάρων και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα της επιδερμίδας.

Φροντίδα των ματιών και των βλεφαρίδων με 1 προϊόν

Οι μακριές, υγιείς βλεφαρίδες συμβάλλουν στην δημιουργία ενός ζωηρού και έντονου βλέμματος, ταλαιπωρούνται όμως εύκολα. Για παράδειγμα, η εκτεταμένη χρήση των eye lash curlers μπορεί να βλάψει τις ίνες των βλεφαρίδων. Η SHISEIDO έχει συνδυάσει εκχύλισμα φρούτων Jujuba, με ένα παράγωγο αμινοξέων που βοηθά την ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Παράλληλα βελτιώνει την κατάσταση και την εμφάνισή τους. Εφαρμόζοντας απλά το ULTIMUNE EYE Power Infusing Eye Concentrate στο κινητό βλέφαρο (δεν χρειάζεται να το εφαρμόσετε απευθείας στον άξονα των βλεφαρίδων), βελτιώνεται η κατάσταση των βλεφαρίδων με αποτέλεσμα να φαίνονται πιο υγιείς με την πάροδο του χρόνου.

Προηγμένες τεχνολογίες για την ενίσχυση της υγρασίας και της ανθεκτικότητας του δέρματος

Smoothing Defense Complex

Σύμπλεγμα ενυδατικών παραγόντων που συμπεριλαμβάνει το έλαιο Macadamia Nut Oil. Δρα ως ασπίδα για την προστασία της ευαίσθητης περιοχής των ματιών από τις φθορές και τις επιβλαβείς επιπτώσεις της τριβής.

ImuMoisture Complex

Ισχυρό σύμπλεγμα που συνδυάζει γλυκερίνη και εκχύλισμα μαντζουράνας. Βοηθά στην ενίσχυση και διατήρηση των επιπέδων υγρασίας μέσα στο δέρμα, υποστηρίζοντας την φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέος. Το εκχύλισμα μαντζουράνας βοηθά επίσης στην πρόληψη της οξείδωσης*, η οποία μπορεί να προκαλέσει φθορές στα κύτταρα Langerhans.

POWERFUL RESULTS FOR POWERFUL EYES

Τι ακριβώς θα δουν τα μάτια σας; Μετά την εφαρμογή, το περίγραμμα των ματιών ενυδατώνεται εντατικά για 24 ώρες.

-Μετά από 1 εβδομάδα, οι μαύροι κύκλοι, το πρήξιμοκαι οι λεπτές γραμμές είναι εμφανώς μειωμένες. Το δέρμα φαίνεται πιο φωτεινό και λείο.

– Το περίγραμμα των ματιών είναι πιο λαμπερό, ανθεκτικό, πιο φωτεινό μετά από 1 μήνα, .

– Μετά από 1 μπουκάλι, το περίγραμμα των ματιών ενισχύεται ενάντια σε επιβλαβείς παράγοντες … Όπως άγχος, έλλειψη ύπνου και συνεχή έκθεση σε μπλε φως

Ένα άρωμα που λειτουργεί ευεργετικά στην επιδερμίδα και στην διάθεση

Η πρωτοποριακή έρευνα της Shiseido σχετικά με την αρωματο-ψυχολογία, έχει εντοπίσει συστατικά αρωμάτων που όχι μόνο έχουν θετικό αντίκτυπο στη διάθεση, αλλά έχουν αποδειχθεί ευεργετικά για το ίδιο το δέρμα.

Το ULTIMUNE EYE Power Infusing Eye Concentrate έχει ένα διακριτικό, πράσινο λουλουδάτο άρωμα που χαρίζει χαλαρωτικό και αναζωογονητικό αποτέλεσμα.

Το άρωμα ενσωματώνει την καινοτόμο ένωση ImuCalm CompoundTM της Shiseido. Πρόκειται για μια σύνθεση με στοιχεία Λωτού και Τριαντάφυλλου, συστατικά που μειώνουν την ορμόνη του στρες, κορτιζόλη και ενθαρρύνουν μια χαλαρωτική διάθεση.

You may also like