Έρευνα: Αυτοί είναι οι Άνδρες που κάνουν το πιο καλό… SEX!

beard sexy man1Οι άνδρες, που σφουγγαρίζουν το σπίτι ή πλένουν τα πιάτα ίσως να μην είναι τόσο τυχεροί στο.. κρεβάτι, υποστηρίζουν οι ειδικοί.

Τα ευρήματα που δημοσιεύονται στο περιοδικό «American Sociological Review», δείχνουν πως τα ζευγάρια στα οποία οι άντρες συμμετείχαν στις παραδοσιακές δουλειές του σπιτιού, είχαν μειωμένη συχνότητα σεξουαλικών επαφών.

«Οι διακριτοί ρόλοι των φύλων παίζουν ρόλο στην σεξουαλική συχνότητα των ετεροφυλόφιλων ζευγαριών», δήλωσε ο Sabino Kornrich, επικεφαλής της έρευνας από το Κέντρο Προηγμένων Μελετών στο Ινστιτούτο Juan March στη Μαδρίτη.

Από τη μελέτη προέκυψε ακόμη ότι το σεξ όχι μόνον ήταν πιο συχνό στα ζευγάρια που κρατούσαν παραδοσιακούς ρόλους, αλλά και πιο απολαυστικό, σύμφωνα με το βαθμό ικανοποίησης που ανέφεραν οι γυναίκες που έκαναν όλες τις δουλειές του σπιτιού.

Αν είστε γυναίκα, ίσως δεν πρέπει να αποτρέψετε το σύντροφό σας να σας βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού. Όταν οι άντρες δεν βοηθούν στο σπίτι, υπάρχει ο κίνδυνος να αυξηθούν οι ενδοοικογενειακές συγκρούσεις και να μειωθεί η ικανοποίηση των γυναικών από τον γάμο τους, σύμφωνα με τον Kornrich.

Πηγή: εδώ

You may also like