Αυτό το Σάββατο “Σπίτι με το MEGA” με τον Στέλιο Ρόκκο

 Ο απόλυτος ερμηνευτής και τραγουδοποιός μας ξεσηκώνει, μας συγκινεί και μας ταξιδεύει σε μία μοναδική βραδιά γεμάτη με τις διαχρονικές επιτυχίες του. Από το «Έτσι αγαπάω εγώ» και το αγαπημένο « Έμεινα εδώ»… Ο Στέλιος Ρόκκος κάνει μια αναδρομή σε όσα τραγούδια λατρέψαμε μέσα στα σχεδόν 30 χρόνια της μουσικής του πορείας. Κι έτσι στο σήμερα, θα μας τραγουδήσει το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Δεν φοβήθηκα». 

 Ένας από τους πιο καταξιωμένους μουσικούς και τραγουδιστές στην Ελλάδα, βάζει τη δική του σφραγίδα σε λαϊκά τραγούδια που αγαπάμε όλοι, τα οποία αποκτούν μία πιο ροκ διάθεση. Συνδέει παραδοσιακά ακούσματα με απρόβλεπτές μουσικές επιλογές. Μαζί με τις μεγάλες του επιτυχίες συνθέτουν ένα μουσικό παζλ ειδικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

Οι καλύτερες μουσικές διαδρομές είναι πάντα με παρέα… Ο Στέλιος Ρόκκος υποδέχεται τον σπουδαίο ερμηνευτή του δημοτικού τραγουδιού Γιάννη Καψάλη, την Ασπασία Στρατηγού και τον Steven από τους My Excuse.  Στη βραδιά συμμετέχουν ο Αντώνης Βλάχος και η Στεφανία Ρίζου.

 Αυτό το Σάββατο είστε όλοι καλεσμένοι στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA»  στις 9 το βράδυ… Γιατί οι «μεγάλες αγάπες» δεν τελειώνουν…! 

#SpitiMeToMega #neoprogrammaepitelous

You may also like