Βανέσσα Αδαμοπούλου, Πωλίνα & Μαίρη Συνατσάκη στις Roomies

Αύριο  Κυριακή, η Κατερίνα Ζαρίφη , η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαρία Σολωμού υποδέχονται στο σπίτι τους  τη Βανέσα Αδαμοπούλου, , κερνούν καφέ την Πωλίνα και τον κτηνιάτρο Λάζαρο Καρανάσιο.

Ραντεβού αύριο τις 17:10, οι «Roomies» καλωσορίζουν τη τη Βανέσα Αδαμοπούλου και στήνουν το δικό τους πάρτι με αγαπημένα τραγούδια. Επίσης, κερνάνε καφέ την Πωλίνα και σχολιάζουν όλα τα τηλεοπτικά νέα. Στην παρέα των «Roomies» έρχεται ο κτηνιάτρος Λάζαρος Καρανάσιος και μας δίνει οδηγίες για όλα όσα πρέπει να ξέρουμε, φέρνοντας ένα κατοικίδιο στο σπίτι. Ακόμη, η διατροφολόγος Τζώρτζια Ζιώγου μας παρουσιάζει έξυπνες λύσεις για το πως μια έγκυος μπορεί να διατηρήσει το βάρος της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Οι «καθαρίστριες» έχουν επισκέψεις!

Από το σπίτι φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν τα alter ego των κοριτσιών, η Τατιανή, η Κλημεντίνη και η Λιλή που αυτή την εβδομάδα έχουν επισκέψεις.

Στο σπίτι «εισβάλλει» η Μαίρη Συνατσάκη με… ρόλο έκπληξη.

Εμφανίζεται ως Μαρί Τερέζ Κλάους Ζίμμερμαν, μπαλαρίνα-ιατροδικαστής και ανακρίνει τις καθαρίστριες για το φόνο του πράκτορα του FBI Kάσιους Μοντγκόμερυ. Ποια από τις καθαρίστριες είναι ένοχη για το φόνο; Ή μήπως η ιατροδικαστής-μπαλαρίνα κρύβει περισσότερα μυστήρια απ’ αυτά που τελικά θέλει να αποκαλύψει;

ROOMIES: ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:10 ΣΤΟ MEGA #Roomies

Instagram: @roomiesmega

You may also like