Δανάη Παππά, Tonis Sfinos, Ζωή Κατσάτου και Κώστας Μαρτάκης στις Roomies

Οι Roomies, aka Κατερίνα Ζαρίφη, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μαρία Σολωμού, υποδέχονται λαμπερούς καλεσμένους με ανεβασμένη διάθεση…Για να μας ομορφύνουν τα απογεύματά μας και αυτό το σαββατοκύριακο!

Το Σάββατο 27 Μαρτίου η Κατερίνα, η Ντορέττα και η Μαρία υποδέχονται την ηθοποιό Δανάη Παππά σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο  αγαπημένος Tonis Sfinos συναντά διαδικτυακά τα κορίτσια με παιχνιδιάρικη διάθεση. Αποκαλύπτει όλα όσα γίνονται στα γυρίσματα του «Super Market Sweep».  Οι «Roomies» σεφ…άρουν στην κουζίνα με την Ελένη Ψαραύτη και ετοιμάζουν λαχταριστά μεξικάνικα εδέσματα.  Με τη βοήθεια της beauty blogger Vasiliki Von, μαθαίνουν όλα τα μυστικά της Face Yoga. Ακόμα, συνδέονται με τo Λονδίνο και συνομιλούν με τον Έλληνα chef Ασημάκη Χανιώτη, το νεότερο σεφ με αστέρι Michelin.

Την Κυριακή 28 Μαρτίου, Κατερίνα, Ντορέττα και Μαρία στήνουν το δικό τους πάρτι με τον Κώστα Μαρτάκη. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια της ηθοποιού και blogger, Ζωής Κατσάτου, μας παρουσιάζουν τα οφέλη του digital detox. Από το σπίτι δε θα μπορούσαν να λείπουν τα alter ego των κοριτσιών, η Τατιανή, η Κλημεντίνη και η Λιλή που σχολιάζουν τα πάντα, ακόμη και τις ίδιες τις «Roomies» με το δικό τους σπαρταριστό τρόπο.

#Roomies / Instagram: @roomiesmega

You may also like