Διασκέδαση, Live μουσική & υψηλή γαστρονομία @St.George Lycabettus

Οι γιορτές πλησιάζουν και το ξενοδοχείο βραβευμένο με την “ Ωραιότερη θέα της Ευρώπης” στα World Luxury Hotel Awards είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί με πολλές εορταστικές προτάσεις: Διασκέδαση ,Live μουσικές και υψηλή γαστρονομία από τον executive chef Βασίλη Μήλιο.

REVEILLON ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

‘Red Christmas Gourmet Dinner’ με γεύσεις υψηλής γαστρονομίας στο Le Grand Balcon & La Suite Lounge με τη μοναδική θέα.  LIVE μουσική από το Χριστουγεννιάτικο Τρίο της Μιράντα Βερούλη- ένα party με τραγούδια σε τζαζ ύφος και swing ρυθμούς, samba, bossa nova κ.α.

REVEILLON ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα απολαύσετε το ‘New Years Gold Glam Dinner’ και την εκπληκτική θέα της Αθήνας καιτης Ακρόπολης .  Τα μεσάνυχτα , θα βγούμε όλοι στα συναρπαστικά μπαλκόνια του Le Grand Balcon για να δούμε την πόλη μας λουσμένη στα πυροτεχνήματα και να αφήσουμε μπαλόνια με τις ευχές μας για την πιο αισιόδοξη αλλαγή χρόνου!

Στη συνέχεια, LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ από το Χριστουγεννιάτικο Τρίο της Μιράντα Βερούλη- ένα party με τραγούδια σε τζαζ ύφος και swing ρυθμούς , samba , bossa nova , DJ set και πολύ χόρο μέχρι τις πρωινές ώρες!

RECOVERY BREAKFAST  To πρώτο πρωινό της χρονιάς απολαύστε το «διαφορετικά» από τις 06.00 το πρωί, στο Le Grand Balcon, με θέα όλη την Αθήνα, για να έχει η νέα σας χρονιά ανοιχτούς ορίζοντες και χρώμα!!

BRUNCH BUFFET

Ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιάς ελάτε στο Le Grand Balcon με την οικογένεια και τα παιδιά σας να απολαύσετε ένα εορταστικό Brunch buffet με ατελείωτες Ελληνικές γευστικές δημιουργίες  με φόντο την Αθήνα και τα νησιά του Σαρωνικού!

Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με πολλά  παιχνίδια & δραστηριότητες από την nannuka.com και με Χριστουγεννιάτικη παιδική ταινία στο Screening Room του ξενοδοχείου.

Για κρατήσεις & πληροφορίες : 210 7416191

You may also like