Διπλή πρεμιέρα “American crime story”- “American horror story” αποκλειστικά στο Fox

Η διπλή πρεμιέρα ξεκινάει με το νέο κύκλο «Ιmpeachment: American Crime Story» την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στις 21.50, ενώ ακολουθεί ο νέος κύκλος «American Horror Story: Double Feature», την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στις 23.00, αποκλειστικά στο FOX.

Το νέο κεφάλαιο της σειράς American Crime Story που έρχεται στο FOX, επικεντρώνεται στο πολύκροτο σκάνδαλο σχετικά με την υπόθεση της σεξουαλικής σχέσης του Bill Clinton (Clive Owen)με την εκπαιδευόμενη στο Λευκό Οίκο, Monica Lewinsky (Beanie Feldstein). Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, η σειρά «Impeachment: American Crime Story» εστιάζει στις ιστορίες των γυναικών, που βρέθηκαν στο επίκεντρο των διαδικασιών της πρώτης μομφής κατά του τότε Προέδρου των ΗΠΑ, διερευνώντας παραμέτρους που είχαν αγνοηθεί σε ένα πολιτικό πόλεμο που έπληξε την Προεδρία Clinton. Στο νέο κύκλο πρωταγωνιστούν επίσης η Sarah Paulson ως Linda Tripp, η Annaleigh Ashford ως Paula Jones και η Edie Falco στο ρόλο της Hillary Clinton.

Η βραβευμένη με Emmy® και Χρυσή Σφαίρα ανθολογία τρόμου American Horror Story επιστρέφει επίσης, με νέο κύκλο στο FOX. Ο νέος κύκλος «American Horror Story: Double Feature» αποτελείται από δύο διαφορετικές ιστορίες, οι οποίες όμως συνδέονται. Ένας επίδοξος συγγραφέας, η έγκυος γυναίκα του και η κόρη τους μετακομίζουν σε μια απόμερη παραλιακή πόλη για το χειμώνα. Καθώς προσαρμόζονται, κάνουν την εμφάνισή τους οι πραγματικοί κάτοικοι της πόλης. Το all-star cast περιλαμβάνει δυνατές επιστροφές, όπως οι Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates, Billie Lourd, Finn Wittrock, Lily Rabe, Leslie Grossman, Adina Porter και Angelica Ross, αλλά και νέα πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία είναι το μοντέλο και ηθοποιός Kaia Gerber και ο Macaulay Culkin.

“Ιmpeachment: American Crime Story”: Πρεμιέρα Πέμπτη 23.09 στις 21.50

American horror story: double feature”: Πρεμιέρα Πέμπτη 23.09 στις 23.00

Τα νέα επεισόδια «Impeachment: American Crime Story» και «American Horror  Story: Double Feature»  θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand.

Copyright:

«Impeachment: American Crime Story»  © 2021 Twentieth Century Fox Film Corporation and FX Productions, LLC. All rights reserved.

«American Horror Story: Double Feature» © 2021 FX Networks, LLC. Allrightsreserved.

ΤοFOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω CosmoteTV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

You may also like