Η Αννούσα Μελά μας παρουσιάζει το JOY

ANOUSA MELAΣήμερα στις 17.00 κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το JOY, μία εκπομπή που  φιλοδοξεί να γίνει «ένα ζωντανό δίωρο video clip της σημερινής ζωής στην Ελλάδα»,. Η Διευθύντρια Μόδας και Ομορφιάς στο Εγώ Weekly, Beauty Editor στο Hello! και Blogger, Αννούσα Μελά, που συμμετέχει ενεργά σε αυτό το  Project, μας μιλά για την εκπομπή και τη μόδα σήμερα!

The K-magazine: Μία νέα διαφορετική εκπομπή,, έρχεται σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με τίτλο  JOY.
Αννούσα Μελά: Ο τίτλος της εκπομπής είναι εμπνευσμένος από μια ολόκληρη στάση ζωής. Τόσο απλά. JOY είναι η ζωή που ζεις όταν επιλέγεις να δεις τα πράγματα αλλιώς. Όταν προσθέσεις χαμόγελο σστην καθημερινή ματιά σου.

The K-magazine: Ποιο είναι το concept της  εκπομπής;
Αννούσα Μελά:  Το JOY concept βασίζεται σε μια ολόφρεσκη τηλεοπτική πρόταση στην οποία πρωταγωνιστές είναι τα ίδια τα θέματα του όπως τα παρουσιάζουν οι ίδιοι δημοσιογράφοι του.Ένα ζωντανό δίωρο video clip της σημερινής ζωής στην Ελλάδα με κινηματογραφική εικόνα και ραδιοφωνική μουσική.

The K-magazine: Τι το διαφορετικό θα προσφέρει στην ελληνική τηλεόραση;
Αννούσα Μελά: Στόχος είναι στην καθημερινότητα που αλλάζει το JOY να ανακαλύπτει συνεχώς το νέο τρόπο ζωής.

The K-magazine: Ποιοι συμμετέχετε σε αυτό το Project  «χαράς»;
Αννούσα Μελά:  Παραγωγός της εκπομπής είναι ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και chief editor η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Επιπλέον, συντελεστές είναι οι Θανάσης Αναγνωστόπουλος, Γιάννης Αποστολάκης, Μαίρη Γεωργού, Πάνος Ζόγκας, Νίκη Κάρτσωνα, Λευτέρης Λαμπράκης, Μίνα Μπιράκου, Ρομίνα Ξυδά, Αριάννα Παπαγιάννη, Γεωργία Παντελέ, Αφροδίτη Πατρικίου, Χριστίνα Πολίτη, Νέλλυ Σκουφάτογλου, Μάσα Φασούλα.

 

ANOUSA MELAThe K-magazine: Ο τομέας σου είναι η μόδα ως Διευθύντρια Μόδας και Ομορφιάς στο Εγώ Weekly, BeautyEditor στο Hello! και Blogger. Στο JOY τι θα μας δείχνεις;
Αννούσα Μελά: Η μόδα στο JOY χτίζεται μέσα από ένα πολύχρωμο παζλ θεμάτων γυναικείας στυλάτης επικαιρότητας με παλμό και ρυθμό για να δώσει έμπνευση στο καθετί. Δεν πρόκειται μόνο για trends αλλά για μίνι οδηγούς στυλ με χρηστική δομή, πληροφορίρες και δημουργικες αλήθειες για μια χαρούμενη καθημερινότητα.

The K-magazine: Είναι η Ελληνίδα κομψή;
Αννούσα Μελά:  Η Ελληνίδα αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή οφείλει να υπερασπιστεί με έξυπνο τρόπο το στυλ της. Η μόδα έχει συναίσθημα. Αφουγκράζεται τι συμβαίνει και έχει τις δικές της ανάγκες. Αυτές τις ανάγκες μπορεί να ικανοποιήσει με μια smart ντουλάπα που αναδεικνύει παλιούς θησαυρούς σε συνδυασμό με νέα items. Η δημιουργικότητα θα κάνει την διαφορά.

 

The K-magazine: Μίλησέ μας για το blog σου, το οποίο γνωρίζει μεγάλη επιτυχία!
Αννούσα Μελά: Το blog μου, www.mystyleforecast.com, είναι μια δημιουργική αφήγηση της καθημερινότητας. Τα πάντα παίρνουν μέσα από έναν προσωπικό “φακό” για μια νέα αναγνώση σε ό,τι είναι αυτό. Xρηστικά video post, αυτοτελή short films, εικαστική διαχείριση της επικαιρότητας και events. Μόδα, ομορφιά, γεύση και πολλά άλλα…

The K-magazine: Και ποια είναι η συμβουλή σου για τη σύγχρονη γυναίκα;
Αννούσα Μελά: Ένα tip για το στυλ είναι ό,τι less has to be better. Στρατηγική επένδυσης σε κομμάτια που μπορούν να δημιουργήσουν τέλειο στυλ ανα πάσα ώρα και στιγμή.

[vsw id=”58191132″ source=”vimeo” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

 

Joy από σήμερα  Σάββατο 09/02… κάθε Σάββατο και Κυριακή @ΣΚΑΪ TV

 

You may also like