Η ΒΕΡΓΙΝΑ Alcohol Free, είναι σαν ΒΕΡΓΙΝΑ… αλλά όχι σαν Free!

«Ελεύθερη» από αλκοόλ… Aλλά με την ίδια μεστή γεύση μιας αυθεντικής ΒΕΡΓΙΝΑ Lager, είναι η μπύρα που θα απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας «Χωρίς Δεύτερη Σκέψη».

Πρόκειται για μια καινοτομία της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης. Ακολουθεί πιστά τη συνταγή και τις προδιαγραφές παραγωγής της ΒΕΡΓΙΝΑ LAGER… Στη διαδικασία ζύμωσης προσθέτει μία εκλεκτή μαγιά που περιορίζει το αλκοόλ δημιουργώντας μια μπύρα «απολαυστικά κατάλληλη» για κάθε στιγμή!  Είτε μετά το γραφείο ή την άθληση, είτε στην έξοδο με φίλους ή κατά τη διάρκεια της ημέρας… Η ΒΕΡΓΙΝΑ Alcohol Free είναι «Χωρίς δεύτερη σκέψη» η επιλογή όσων θέλουν να απολαύσουν μια δροσερή γευστική μπύρα χωρίς αλκοόλ.

Η συνταγή της ΒΕΡΓΙΝΑ Alcohol Free κερδίζει συνεχώς την προτίμηση όσων ξέρουν από μπύρα… Αφού δεν έχει να «ζηλέψει» τίποτε από μια κλασική lager. Είναι αληθινά απολαυστική, γιατί η αλήθεια είναι στο DNA της.

Δεν είναι τυχαίο ότι η ΒΕΡΓΙΝΑ Alcohol Free αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς 2021» στη κατηγορία της, σε ένα θεσμό που επιβραβεύει την καινοτομία, μέσα από την προτίμηση των ίδιων των καταναλωτών.  

Η ΒΕΡΓΙΝΑ Alcohol Free είναι ιδανική επιλογή μπύρας κάθε στιγμή… Ακόμη κι αν έχεις δρόμο μπροστά σου, όπως ο «Θείος Λεωνίδας» – κατά κόσμον  Λεωνίδας Κουτσόπουλος – με τη μηχανή του, στο σχετικό διαφημιστικό σποτ, που την απολαμβάνει «Χωρίς δεύτερη σκέψη»!

You may also like