Κάνουμε το Zoom call μέσο για styling statement!

Πότε πέρασε ο μισός Απρίλιος ούτε πού το καταλάβαμε. Κι όσο βελτιώνεται ο καιρός τόσο περιμένουμε πολυπόθητες ελευθερίες για να δούμε τους αγαπημένους μας. Πάντα τηρώντας μέτρα ασφαλείας! Οι διαδικτυακές κλήσεις Zoom κυριαρχούν πλέον στην καθημερινότητά μας. Όμως αυτό δε σημαίνει πως δε μπορούμε να κάνουμε διακριτικά fashion statements! Τι φοράμε, λοιπόν, στο επόμενο Zoom call μας;

               Η ανοιξιάτικη συλλογή της Massimo Dutti είναι εδώ. Κι ήδη τη μελετούμε για να αποφασίσουμε πώς μπορούμε να κάνουμε μικρές ανανεώσεις στη γκαρνταρόμπα μας. Για αυτήν την εβδομάδα ξεχωρίζουμε το πρακτικό τζιν παντελόνι mom fit. Επιβεβαιώνουμε πως είμαστε γυναίκες πρακτικές που όμως μπορούμε να κάνουμε ένα φαινομενικά απλό κομμάτι μέρος ενός ιδιαίτερου στυλ! Πόσο μάλλον αν το συνδυάσουμε με ένα όμορφο πουκάμισο με φάσες από τη συλλογή!

               Το πουκάμισο μπορεί να φορεθεί έξω από το παντελόνι για ένα πιο loose fit style. Όμως ακόμη πιο εντυπωσιακό θα είναι αν το φορέσουμε μέσα από το παντελόνι αφήνοντας λίγο από το πουκάμισο χαλαρό προσθέτοντας μία κομψή ζώνη, όπως αυτήν τη λευκή Guess που μπορούμε να βρούμε στα καταστήματα Tsakiris Mallas.

               Ο σχεδιαστής Renato Garini εμπνέεται από το σύγχρονο lifestyle. Συνδυάζει φινέτσα και απλότητα και μας φέρνει τις δημιουργίες τους για την κολεξιόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021 στα καταστήματα Tsakiris Mallas. Και καταλληλότερο κομμάτι για να αποδοθεί αυτή η έμπνευση από τα sneakers δεν υπάρχει! Άλλωστε είναι τόσο stylish να βγεις για μία βόλτα φορώντας την άνοιξη… literally!

               Τίποτα δε μπορεί να μας εμποδίσει από το να χαρούμε (και να επιδείξουμε) ένα όμορφο κόσμημα, ακόμη κι αν αυτό είναι για μία επαγγελματική τηλεδιάσκεψη. Η νέα συλλογή της Vogue είναι γεγονός κι αυτό το μενταγιόν με τις ηλιακές ακτίνες σε ζωηρή rose gold απόχρωση θα δώσει μία ακόμη πιο αισιόδοξη νότα στο διαδικτυακό μας meeting!

Και το άρωμα που θα σας αλλάξει τη διάθεση….

               Άνοιξη σημαίνει ανανέωση κι αυτή δεν εννοείται μόνο για τις εμφανίσεις μας αλλά και το άρωμα που γεμίζει τη μέρα μας. Γι’ αυτό και ξετρελαθήκαμε με το νέο άρωμα Tubéreuse Nue του Tom Ford με το άνθος τουμπερόζας να κυριαρχεί. Η σαγηνευτική αθωότητα του αρώματος της τουμπερόζας που όσο προχωρά η νύχτα γίνεται μεθυστικό εκφράζει τη γυναίκα που “χτίζει” το αίσθημα προσμονής και η μαγεία του αρώματος συνδυάζεται με νότες ανθών γιασεμιού και μπαχαρικών. Αυτό το παιχνίδι αισθήσεων κλειδώνεται σε μία ματ ιβουάρ εκδοχή του εμβληματικού μπουκαλιού της Private Blend Collection, ενώ τα 50 ml που περιέχει εγγυώνται μία μοναδική οσφρητική εμπειρία.

               (Tom Ford – TubéreuseNueEau de Parfum)

               Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας, #staysafe, #stayhealthy, #staypositive !

Featured image: unsplash.com/@maryeineman

You may also like