Η καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας “χτυπά” γιορτινά στο Matsuhisa Athens

Και αυτές τις γιορτές, το Matsuhisa Athens μας υποδέχεται στο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον του με το τζάκι στο εσωτερικό του εστιατορίου και την ανεμπόδιστη θέα στο υπέροχο γαλάζιο του Αστέρα Βουλιαγμένης. Θέλει, όπως πάντα, να μας μυήσει στην υψηλή ποιότητα της Japanese fusion κουζίνας του διάσημου Nobu.

Όσοι επιλέξουν να δειπνήσουν εδώ για την Παραμονή των Χριστουγέννων και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο festive menu οκτώ πιάτων. Ένα Menu που παντρεύει μοναδικά τις εξαιρετικές πρώτες ύλες με ιδιαίτερες τεχνικές, δημιουργώντας gourmet συνδυασμούς. Επίσης μπορούνε να επιλέξουν και το à la carte  menu του εστιατορίου. Οι γαστρονομικές δημιουργίες συμπληρώνονται αρμονικά με μια εκλεκτή λίστα κρασιών… Με τη γαλλική σαμπάνια Taittinger που αποτελεί το πιο θερμό καλωσόρισμα για τους επισκέπτες του Matsuhisa Athens.

Γιορτινές Matsuhisa Sundays

Οι διαχρονικές “Matsuhisa Sundays” μπαίνουν σε festive mood! Τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων και τη δεύτερη μέρα της νέας χρονιάς, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Matsuhisa Athens για μία ξεχωριστή all day lunch εμπειρία. Οι λάτρεις του μενού και της φιλοξενίας του Matsuhisa Athens, πέρα από το high-end μενού του Executive Chef Τόνυ Βρατσάνου και του Head Chef της ζεστής κουζίνας, Θωμά Κουράκου…Θα έχουν την ευκαιρία φέτος τον χειμώνα να απολαύσουν signature cocktails και premium spirits στο ειδυλλιακό περιβάλλον του Umi Bar.

Φυσικά και την εορταστική περίοδο, οι λάτρεις της fusion κουζίνας, έχουν τη δυνατότητα να τα απολαύσουν στο σπίτι τους… Τ τόσο τα εορταστικά μενού όσο και τα αγαπημένα τους πιάτα, από την κρύα και από τη ζεστή κουζίνα του Matsuhisa Athens καθώς και premium cocktails από μία πλούσια Take-out  Cocktail List. Πάντα με την υπηρεσία Matsuhisa Athens HOME FINE DINING μέσω της υποστήριξης και της αποκλειστικής συνεργασίας με την Spanos Luxury Cars SA, Official Jaguar Land Rover Dealer.

Matsuhisa Athens: Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη

Τηλέφωνο κρατήσεων για το εστιατόριο και παραγγελιών HOME FINE DINING: 210 896 0510

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:Δευτέρα-Σάββατο 19:30-00:30, Κυριακή 13:30-23:00

www.matsuhisaathens.com

Για περισσότερα νέα, ακολουθήστε το Matsuhisa Athens στο Facebook & Instagram

You may also like