Η νέα σειρά «HELSTROM» κάνει πρεμιέρα στο Fox

Κανείς δεν είναι έτοιμος για την οικογενειακή επανένωση των Helstrom. Η νέα σειρά «Helstrom», παραγωγής Hulu και δημιουργία του Paul Zbyszewski (Lost, Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.), κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 21.50, αποκλειστικά στο FOX. Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη στις 21.50.

O Daimon (Tom Austen) και η Ana Helstrom (Sydney Lemmon), είναι τα παιδιά ενός μυστηριώδη και πανίσχυρου κατά συρροή δολοφόνου. Η μητέρα τους,Victoria,που ενσαρκώνει η Elizabeth  Marvel (Homeland),είναι έγκλειστη σε ένα ίδρυμα, κυριευμένη από μια ισχυρή δύναμη,που απειλεί το μέλλον της ανθρωπότητας. Στην προσπάθεια τους να αποτρέψουν την καταστροφή, τα δύο αδέρφια θα βρεθούν ξανά, μετά από χρόνια, και μεταξύ τους θα αναπτυχθεί μια πολύπλοκη δυναμική.Οι μνήμες από το σκοτεινό οικογενειακό παρελθόν αναβιώνουν. Το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος δεν ξέρει τι να περιμένει από την οικογενειακή επανένωση των Helstrom!

Δείτε το trailer :

Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη στις 21.50. Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

You may also like