Οι γυναίκες χρησιμοποιούν καλύτερα τα smartphones από τους άνδρες

Οι άνδρες λατρεύουν τα gadgets και την τεχνολογία- δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούμε. Τα ρολόγια, τα tablets, τα αυτοκίνητα, τα fitnesstrackers, τα smartphones, τους ασύρματους φορτιστές, τα VR γυαλιά και πολλά άλλα.  Το ότι αγαπούν όμως τα gadgets, δεν σημαίνει πως ξέρουν και να τα χρησιμοποιούν. Η έρευνα “Huawei Summer Barometer” αποκαλύπτει ότι οι γυναίκες χρησιμοποιούν τα smartphones τους με πιο έξυπνο τρόπο από τους άνδρες.

 

Σε έχει ποτέ συμβουλέψει το αγόρι σου πως να χρησιμοποιείς την τεχνολογία; Σου είχε πει ποτέ πως να χρησιμοποιείς το smartphone σου, ποιες εφαρμογές και γιατί; Την επόμενη φορά, πες του απλά πως δεν χρειάζεται να πει κάτι – οι άνδρες δεν είναι πιο έξυπνοι από τις γυναίκες στη χρήση κινητών.Η προαναφερθείσα έρευνα που διεξήχθη στην Κεντρική κι Ανατολική Ευρώπη και τις Σκανδιναβικές Χώρες σχετικά με τα πρότυπα χρήσης των smartphones, αποκαλύπτει ότι οι γυναίκες χρησιμοποιούν τα smartphones με πιο προηγμένο και καλύτερο τρόπο, σε σύγκριση με τους άνδρες. Για παράδειγμα, το 67% των γυναικών χρησιμοποιούν το GPS και τους χάρτες των smartphones τους, σε σύγκριση με το 61% των ανδρών. Επιπλέον, οι γυναίκες χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους για ηλεκτρονικές αγορές (16%), περισσότερο δηλαδή από ότι οι άνδρες (13%). Οι γυναίκες κάνουν πιο προηγμένη χρήση του κινητού, όπως ταξιδιωτικές κρατήσεις (34% από τις γυναίκες, σε σύγκριση με το 25% των ανδρών). Είναι καλύτερες στη χρήση τουριστικών εφαρμογών – αυτού του είδους οι εφαρμογές είναι ιδιαίτερα χρήσιμες κατά τη διάρκεια των διακοπών. Το 26% των γυναικών χρησιμοποιεί τέτοιες εφαρμογές, σε σύγκριση με το 20% των ανδρών. Επίσης, περισσότερες γυναίκες σαρώνουν QRcodes σε σύγκριση με τους άνδρες ( 19% σε αντίθεση με το 9%).

Μπορεί η έρευνα να αποκαλύπτει ότι οι γυναίκες επωφελούνται περισσότερο από τις δυνατότητες που διαθέτει ένα κινητό σε σχέση με τους άνδρες, οι τελευταίοι ωστόσο,  συνεχίζουν να έχουν μαζί τους τα αγαπημένα τους smartphones. Σύμφωνα με την «Huawei Summer Barometer», το 26% των ανδρών αναφέρουν ότι δεν μπορούν να φανταστούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές χωρίς τα smartphones τους, ακόμα και αν χρησιμοποιούν λιγότερες από τις διαθέσιμες δυνατότητες σε σύγκριση με τις γυναίκες. Αντίθετα, μόνο το 20% των γυναικών λένε ότι δεν μπορούν να φανταστούν τις διακοπές τους χωρίς τα κινητά τους.

H Huawei εν όψει του καλοκαιριού, προσφέρει με την αγορά ενός Huawei P10 ή P10 Plus από 19 Ιουνίου μέχρι 30 Ιουλίου, εντελώς δωρεάν τρία χρήσιμα αξεσουάρ/gadgets (πανίσχυρο Power bank, Car Super Charger και μοναδικές ειδικά κατασκευασμένες θήκες για τα Huawei P10 & P10 Plus). Παράλληλα, όσοι αγόρασαν Huawei P10 lite μέχρι τις 14 Ιουνίου, θα λάβουν ως δώρο ένα Power Bank για να μην μείνουν ποτέ χωρίς μπαταρία στις διακοπές τους. Τέλος, υπάρχει και 3η προσφορά: Για κάθε αγορά Huawei P8 lite ή P9 lite ή P10 lite από τις 12 Ιουλίου και μετά και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, η Huawei δίνει ένα υπέροχο Selfie Stick δώρο για μοναδικές selfies στις διακοπές σας! Για να γίνουν δικά σας τα μοναδικά αυτά δώρα, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τον παρακάτω ιστότοπο .

You may also like