«Οι Κληρονόμοι»: ένα διαφορετικό ταξίδι στο χρόνο, από την Αντ. Αδαμοπούλου

Οι Κληρονόμοι 2Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που σας σύστησα την ομάδα dot2dot , η οποία αφιερώνει χρόνο και μεράκι για να κάνει τις ξεναγήσεις στη Θεσσαλονίκη μοναδικές. Και για να το καταφέρουν αυτό «σκαρφίζονται» διάφορα projects. Ένα από αυτά είναι κι οι «Κληρονόμοι»!

Τι είναι οι «Κληρονόμοι»;

Σε συνεργασία με τους Gamecraft, που είναι η πιο δημοφιλής ομάδα διοργάνωσης διαδραστικών παιχνιδιών στην πόλη, η dot2dot δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες, να ξεναγηθούν στην πόλη συμμετέχοντας παράλληλα σε ένα παιχνίδι! Πώς γίνεται αυτό; Καλούνται να συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι ρόλων και κρυμμένου θησαυρού, όπου γίνονται οι… κληρονόμοι ενός μακρινού θείου. Τι πρέπει να κάνουν; Δεν έχουν παρά να έχουν ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά τους κατά τη διάρκεια της διαδρομής ώστε να δώσουν τις σωστές απαντήσεις στους γρίφους που θα τους οδηγήσουν σε αυτόν!

Πρόκειται για μία εμπειρία που αξίζει τον κόπο, καθώς τη βίωσα κι εγώ στις 15 Νοεμβρίου. Κι η αλήθεια είναι πως, αν και για πρώτη φορά ένιωσα τουρίστας στην πόλη που μεγάλωσα και γεννήθηκα, δε με πείραξε, καθώς μέσα από το χιούμορ και τις δραστηριότητες έμαθα σημαντικά ιστορικά στοιχεία για τη Θεσσαλονίκη τα οποία μου εντυπώθηκαν στο μυαλό με τέτοιο τρόπο που ποτέ κανένα βιβλίο δεν το κατάφερε μέχρι τώρα.

GamecraftΣας «έψησα»; Τότε δεν έχετε παρά να δηλώσετε κι εσείς συμμετοχή, καθώς αυτό το Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου, άλλο ένα κυνήγι θησαυρού ξεκινά! Δεν έχετε παρά να τηλεφωνήσετε στο 2311-242832 ή να στείλετε ένα e-mail στο [email protected] για να δώσετε τα απαραίτητα στοιχεία συμμετοχής (ονοματεπώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Καλή διασκέδαση!

Σημ.: Οι φωτογραφίες είναι από το αρχείο της dot2dot από την περιήγηση της 15ης Νοεμβρίου.

You may also like