Ομελέττα με κόκκινες πιπεριές

by The K-magazine

Είναι Κυριακή μεσημέρι, δεν έχετε κανονίσει τίποτα για φαγητό, αλλά πεινάτε; Σας προτείνουμε μία εύκολη και γρήγορη ομελέτα που θα σας αρέσει πολύ.

Άνετα αντικαθιστά το μεσημεριανό σας γεύμα και είναι ελαφριά. Αυτό το 15λεπτο γεύμα ομελέτα με πιπεριές, κρεμμύδια και τυρί με μια γενναιόδωρη πασπαλισμένη ποσότητα πιπεριού λειτουργεί εξίσου καλά για πρωινό ή δείπνο. Μάθετε πώς να μαγειρεύετε τέλεια ομελέτα κάθε φορά. Επίσης είναι ένα υπέροχο γέυμα για μετά το ξενύχτι και το μεθύσι.


Θα χρειαστείτε:

2 κόκκινες πιπεριές
1 κρεμμύδι ξερό
150 γραμμάρια φέτα
4 αυγά
Πιπέρι

Προετοιμασία:

Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τις πιπεριές σε κυβάκια. Στη συνέχεια σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές στο τηγάνι με λάδι ανακατεύοντας συχνά για να μην μας κολλήσουν μέχρι να πάρουν μία βράση. Όσο περιμένουμε τις πιπεριές τρίβουμε το τυρί και χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ. Ρίχνουμε τη φέτα, ανακατεύουμε και στη συνέχεια ρίχνουμε και τα αυγά. Αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να πήξουν ενώ ταυτόχρονα ανακατεύουμε συνεχώς. Όταν τα αυγά είναι έτοιμα σερβίρουμε.

(Για 2-4 άτομα
Χρόνος Προετοιμασίας/  Μαγειρικής: 15 λεπτά)

Πηγή / Photo credits: sidagi.gr

You may also like