Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ στις ROOMIES αυτό το σαββατοκύριακο

Οι «Roomies», έρχονται και αυτό το Σάββατο και Κυριακή στις 16:00 στο MEGA και μας καλωσορίζουν στο cosy σπίτι τους που έχει γείτονες όλους εμάς, τους τηλεθεατές.  Ποια λείπει όμως από την παρέα των κοριτσιών;

Σάββατο 7.11

Η Κατερίνα Ζαρίφη, έχει μετακομίσει προσωρινά στο πατρικό της, αφού περνάει τη δοκιμασία του κορωνοϊού και η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τη Μαρία Σολωμού εύχονται να επιστρέψει σύντομα και απόλυτα υγιής στο σπίτι τους. Το κουδούνι χτυπά και η παρέα μεγαλώνει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η Ντορέττα και η Μαρία, ανακαλύπτουν εναλλακτικές θεραπείες για δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα. Μας συστήνουν τον αθλητή Win Hoff- Iceman που είναι γνωστός για την ικανότητά του να αντέχει σε θερμοκρασίες ψύξης και δοκιμάζουν την αντοχή τους κάτω από το κρύο νερό. Ακόμη, κάνουν face yoga, παρακολουθούν tips ανδρικής μόδας. Επίσης ενημερώνονται από την Παθολόγο – Λοιμωξιολόγο, του Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς» Μυρτώ Αστρίτη για όλα τα νέα γύρω από την πανδημία του κορωνοϊού.

Κυριακή 8.11

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου οι «Roomies», είναι έτοιμες για κουβέντα, μαστορέματα και πολλά ακόμα. Ο Μπουράκ Χακί συναντά τα κορίτσια μέσω Zoom από τη φάρμα του και αποκαλύπτει τι τρέχει με την προσωπική του ζωή. Σαν καλές «μαστόρισσες» ετοιμάζουν μια έκπληξη για την Κατερίνα. Ακόμη, τα κορίτσια στηρίζουν το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». Φορούν υπέροχα νυφικά και μας παρουσιάζουν στιγμές από τη φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα για τους σκοπούς της εκστρατείας.

Και…η Κυριακή κλείνει με τον καλύτερο τρόπο. Οι «Roomies» θυμούνται τη συνάντησή τους με τον Γιώργο Τσαλίκη λίγες ημέρες πριν τα κορίτσια αποχωριστούν μεταξύ τους. Ο τραγουδιστής ερμηνεύει επιτυχίες του και βρίσκει τον τρόπο να διασκεδάσει τα κορίτσια στο αγαπημένο τους στέκι, την ταράτσα του σπιτιού.  

ROOMIES: ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 16:00 ΣΤΟ MEGA

#Roomies #neoprogrammaepitelous
Instagram: @roomiesmega

You may also like