ΥΛΙΚΑ: (για 3-4 άτομα)
 250 γραμμάρια κεφαλογραβιέρα κομμένη σε κομματάκια
 250 γραμμάρια μπέικον κομμένο σε κύβους
 200 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας
 250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
 500 γραμμάρια πέννες
 200 γραμμάρια τυρί του τοστ κομμένο σε κομματάκια
 αλάτι-πιπέρι-σκόρδο
 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
 Ανάβουμε τον φούρνο για προθέρμανση στους 150 βαθμούς.
 Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις πέννες για περίπου 10 λεπτά σε αλατισμένο νερό και λίγο λάδι και στη συνεχεία τις στραγγίζουμε καλά.(σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας)
 Έχουμε μαγειρέψει τη σάλτσα ντομάτας, έχοντας σοτάρει το ψιλοκομμένο σκόρδο κι έχοντας ρίξει αλάτι και πιπέρι ανάλογα με τη γεύση…
 Βάζουμε τις πέννες σε πυρίμαχο σκεύος, το οποίο έχουμε προηγουμένως βουτυρώσει και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτας , την κεφαλογραβιέρα, το έμενταλ, το μπέικον και ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι.
 Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στην αντίσταση για 30 λεπτά έως ότου λιώσουν τα τυριά και σχηματιστεί ελαφριά κρούστα.
 Καλή σας όρεξη….
Πηγή φωτογραφίας: εδώ
