Ποια tv shows επανέρχονται…

Ειδικά η αμερικανική τηλεοπτική αγορά προσφέρει εδώ και χρόνια μία πληθώρα επιλογών σε επίπεδο ειδών στο τηλεοπτικό κοινό ανά τον κόσμο. Κι όταν μάλιστα βρίσκουμε ένα show μου μας ενδιαφέρει, αναπόφευκτα αναρωτιόμαστε τη μετέπειτα μοίρα του. Εμείς εδώ στο The K-Magazine σας έχουμε ήδη δώσει πληροφορίες σχετικά με δημοφιλείς σειρές όπως το “Grey’s Anatomy” (ανανεώθηκε από το ABC), το “Game of Thrones” (η τελευταία σαιζόν θα προβληθεί το 2019 από το HBO) και το “Stranger Things” (το Netflix ανακοίνωσε την τρίτη σαιζόν  και δεν αποκλείει και μία τέταρτη) και τώρα σκεφτήκαμε να σας αναφέρουμε μερικές ακόμη παραγωγές των πιο “μεγάλων” καναλιών σε περίπτωση που έχετε το ερώτημα του τι μέλλει γενέσθαι.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά…

  • Το ABC θα επαναφέρει με τη νέα τηλεοπτική σαιζόν το “How To Get Away With Murder”, το “The Good Doctor”, το “Modern Family” και το “Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.”, ενώ την έξοδο είδαν οι “Inhumans” της Marvel, το “Designated Survivor” με τον Kiefer Sutherland και το “Quantico”. Το “Scandal” και το παραμυθένιο “Once Upon A Time” ολοκλήρωσαν φέτος τον κύκλο ζωής τους με επτά σαιζόν (Olivia Pope, θα μας λείψεις!). Φυσικά, μετά από ένα (πολύ) κακό tweet, το revival της “Roseanne” τελικά ακυρώθηκε παρά το ότι η σειρά είχε πάρει το πράσινο φως για μία νέα σαιζόν και η Roseanne Barr απολύθηκε για το ρατσιστικής φύσης tweet της ενάντια μίας πρώην συνεργάτιδας του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Barack Obama.
  • Στο CBS θα επιστρέψουν μετά το καλοκαίρι τα: “The Big Bang Theory” (αν θέλετε τη γνώμη μου, το έχουν τραβήξει από τα μαλλιά και δε βγάζει και γέλιο πλέον), όπως και ο “Young Sheldon” (seriously?), το “Criminal Minds”, και τα εγγυημένα “NCIS” (η ομάδα του Mark Harmon/Jethro Gibbs επιστρέφει για 16η σαιζόν, ενώ επανέρχονται οι ομάδες “New Orleans” και “Los Angeles”. Επίσης επανέρχονται το “Madame Secretary” και το “Elementary”. Αυτά που αποχαιρετούμε είναι το “Scorpion” και το “Code Black”.
  • Το FOX δουλεύει εντατικά για να επαναφέρει το “Gotham” (όχι άλλο, ρε παιδιά!), το “Empire”, το “The Gifted” της Marvel και το “The Orville” κι οι “Simpsons” μπορούν πλέον να χαρακτηριστούν και κλασσικοί. Οι προβολείς σβήνουν για το “The Exorcist”, ενώ ο “Lucifer” μετακομίζει στο Netflix μετά το τέλος της συνεργασίας με το FOX.
  • Στο NBC (χαιρόμαστε που) θα ξαναδούμε τα “The Blacklist”, “Blindspot”, “Law & Order: SVU”, “This Is Us” και “Will & Grace”, με το τελευταίο να έχει ήδη πλάνα για δύο επερχόμενες σαιζόν. Αντίο λέμε στο “Taken”, καθώς προφανώς δε μπόρεσε να ανταγωνιστεί τελικά τις ταινίες από τις οποίες εμπνεύστηκε. Επίσης, ακυρώθηκε το “Timeless” και το “The Brave”.
  • Το CW προχώρησε στις ακυρώσεις μόνο για τα “Life Sentence”, “The Originals” και “Valor”. Από εκεί κι ύστερα αποφάσισε να στοιχηματίσει υπέρ των υπερηρωικών “Arrow”, “Flash”, “Supergirl” και “Legends Of Tommorow” κι ανανεώνει και το δυστοπικό “The 100”, ενώ επίσης ανανεώνονται όλα τα υπόλοιπα shows που έχει στο δυναμικό του.

Σε περίπτωση που κάποιο αγαπημένο σας show δεν αναφέρθηκε, μπορείτε να πατήσετε εδώ για να μάθετε για το μέλλον του.

Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι πως και το επόμενο τηλεοπτικό φθινόπωρο θα είναι ενδιαφέρον!

You may also like