Πρεμιέρα για το «Απόψε μόνο» με τον Λ.Φισφή και Δ. Μακαλιά

by The K-magazine

Tο πιο γρήγορο, ανατρεπτικό και απρόβλεπτο late night comedy show, το «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ» έρχεται να μας διασκεδάσει. Κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στις 23:30 στο ΜEGA

Η ομάδα είναι : Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιάννης Σαρακατσάνης, Θωμάς Ζάμπρας και Άγγελος Σπηλιόπουλος. Έρχονται ετοιμοπόλεμοι για να χαρίσουν μοναδικές στιγμές κωμωδίας και γέλιου στους τηλεθεατές.

Στην πρεμιέρα του «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ», οι καλεσμένοι είναιέτοιμοι να «τσαλακωθούν», να παίξουν, να γελάσουν και να μοιραστούν με το κοινό τις πιο αστείες, κωμικές τους ιστορίες. Ο Φοίβος Δεληβοριάς διασκευάζει παιδικά τραγούδια, η Κατερίνα Γερονικολού μας αποκαλύπτει τι «έγκλημα» έχει διαπράξει και η Μαίρη Συνατσάκη λέει για πρώτη φορά ποιος της έχει κάνει πρόταση γάμου. Και όλα αυτά … στο ξενοδοχείο Μπάγκειον «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ». Ακόμη, θα παρακολουθήσουμε την πρώτηρομαντική κομεντί για τον Covid-19.

Και…η μουσική δε θα μπορούσε να λείπει. Ο εκρηκτικός  George Zervos με την ανατρεπτική μπάντα του και με σήμα κατατεθέν το δυναμισμό και την αστείρευτη ενέργειά τους θα δίνουν το ρυθμό «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ».

Ανεξάντλητο χιούμορ, μοναδικές στιγμές γέλιου και απίστευτες ατάκες έρχονται … «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ».

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 23:30 ΣΤΟ MEGA 
#ApopseMono  #neoprogrammaepitelous

You may also like