Πώς είναι πραγματικά το σώμα μιας μητέρας; (photos χωρίς Photoshop)

Μία νέα σειρά φωτογραφιών εκθειάζουν την ομορφιά του σώματος διαφόρων γυναικών που έχουν γεννήσει πρόσφατα ή παλιότερα…με όλες τους τις ατέλειες!
Jade7_4

Η φωτογράφος Jade Beall  ποτέ δεν πίστεψε στην παραδοσιακή εικόνα της ομορφιάς… κι έτσι αποφάσισε να τραβήξει πόζες από γυμνά σώματα μαμάδων, χωρίς να χρησιμοποιήσει photoshop ή άλλα φίλτρα που θα άλλαζαν την πραγματική εικόνα. Η πρώτη φωτογραφία ήταν ένα ασπρόμαυρο πορτραίτο και όταν την ανέβασε στη σελίδα της στο  Facebook,  εντυπωσιάστηκε από την απήχηση που είχε …

Και τα Likes δεν ήταν μόνο από τους φίλους της σελίδας, αλλά άγνωστες γυναίκες ζητούσαν από την  Beall να τις φωτογραφίσει μετά την γέννα τους.   Κι έτσι “βγήκε” αυτή η σειρά!
jade3_0

Από τότε, αυτή είναι η “αποστολή” της, ελπίζοντας ότι θα αλλάξει τον ορισμό του ωραίου, σε αληθινό-αυθεντικό!  Σε μία πρόσφατη συνέντευξή της στηνHuffPo Live, εξήγησε ” Θέλω να κινητοποιήσω κι εμψυχώσω κι άλλες γυναίκες να αισθανθούν αυθεντικά αναντικατάστατες”
jade1_1

Οι γυναίκες που έχει απαθανατίσει μέχρι στιγμής αποτελούν μέρος της σειράς που έχει ονομάσει “A Beautiful Body” (Όμορφο σώμα) το οποίο ελπίζει η Beall  ότι κάποια στιγμή θα εκδοθεί σε λεύκωμα, με τη βοήθεια του Kickstarter fund.
jade4_0
Jade0_1

Διαβάστε τη συνέχεια: εδώ

You may also like