Ρωτήστε “Will you be my Valentine?” με τα καλύτερα δώρα

               Την Πέμπτη ξημερώνει η Μέρα των Ερωτευμένων και δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν να τιμήσουν την ημέρα με ένα δώρο. Συνήθως αυτό είναι συμβολικό, όπως λουλούδια και γλυκίσματα. Αν, όμως, αναζητάτε κάτι ξεχωριστό για φέτος, τότε οι παρακάτω γραμμές είναι για εσάς. Αγόρια, ρίξτε κι εσείς μία ματιά, μπορεί να σας έρθει κι εσάς κάποια έμπνευση!

Μια που είναι ανθρωπίνως αδύνατο να είναι κανείς μονίμως αγκαλιασμένος με τον/την αγαπημένο/η της/του, the next best thing είναι κάτι που θα θυμίζει αγκαλιά! Στη νέα συλλογή της Falconeri, του κορυφαίου brand πλεκτών, μπορούμε να διαλέξουμε το πιο ταιριαστό για το ταίρι μας!

Για τους λάτρεις της μουσικής ένα ηχείο (ή σετ ηχείων) που συνδέεται εύκολα και γρήγορα με το smartphone θα εκτιμηθεί δεόντως! Εγώ ξεχώρισα τα μοντέλα Muvo 2 και Pebbles της Creative που μπορούμε να βρούμε στα καταστήματα Public!

Το να συμβάλλουμε στη ρουτίνα περιποίησης του/της αγαπημένου/ης μας λειτουργεί ως ένδειξη πως, όσο και να τον/την πειράζουμε που προσέχει κάθε λεπτομέρεια στην εμφάνισή του/της, κατά βάθος μας αρέσει! Στο e-shop OneBeauty.gr μπορείτε να βρείτε υπέροχα gift sets ξυρίσματος για τον καλό σας…

Hawkins & Brimble grooming gift set

… και, κύριοι, με τη σκέψη ενός συνδυασμού του 7 in 1 hair treatment styler του Dr. PAWPAW με μία body lotion με βάση καρύδα και κακάο θα εντυπωσιάσει αναμφίβολα τα κορίτσια σας!

Τέλος, αν το ταίρι σας είναι βιβλιοφάγος και δη με ένα αστυνομικό δαιμόνιο που θρέφει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ένας ενδιαφέρων τίτλος έρχεται από το Νορβηγό Samuel Bjork τις εκδόσεις Διόπτρα:

Όπως κι αν αποφασίσετε να περάσετε την Πέμπτη με τον/την αγαπημένο/η σας, σας εύχομαι να είναι μία υπέροχη μέρα. Μην ξεχνάτε, όμως, ο έρωτας είναι καθημερινή γιορτή!

You may also like