“Σπίτι με το MEGA” με τον Γιώργο Γιαννιά

Μια μουσική βραδιά αστείρευτου κεφιού, φτιαγμένη από φίλους για…φίλους, έρχεται το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στο «Σπίτι με το MEGA».

Ο Γιώργος Γιαννιάς έχει ετοιμάσει για τους τηλεθεατές του MEGA μια βραδιά με παλαιότερες και καινούργιες επιτυχίες.  Μαζί με τον καλό του φίλο, Γιώργο Παπαδόπουλο, «βάζουν φωτιά» στη σκηνή…Και στην οθόνη με τραγούδια που μας ξεσηκώνουν από τις πρώτες νότες τους.

Ο τραγουδιστής με την ερωτική φωνή δίνει το σύνθημα τραγουδώντας «Γι’ αυτό σ’ αγαπώ», «Για τα φιλιά σου», «Ετοιμάσου», «Κούκλα σε βιτρίνα» και «Πάνω στα σύρματα». Υποδέχεται αγαπημένους του καλλιτέχνες με τους οποίους αισθάνεται συγγένεια.

Μαζί με τον Γιώργο Παπαδόπουλο ενώνουν τις φωνές τους για να ερμηνεύσουν πολλά αγαπημένα τραγούδια. Θα παρουσιάσουν σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το ολοκαίνουργιο ντουέτο τους με τίτλο «Βάλε φωτιά»… Σε μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου.  

Στη σκηνή ανεβαίνουν η Γιάννα Τερζή, που τραγουδάει με τον Γιώργο Γιαννιά το «Τατουάζ», και η Χριστίνα Σάλτη με το καινούργιο της τραγούδι «Σ’ αγαπώ». Special guest είναι ο Χρήστος Μενιδιάτης, που μαζί με τον οικοδεσπότη της βραδιάς τραγουδάνε το «Πετραδάκι-πετραδάκι» και νοσταλγούν στιγμές με τον αξέχαστο Μιχάλη Μενιδιάτη.

#SpitiMeToMega

You may also like