Τι ΔΕΝ πρέπει να πείτε μετά από το One night stand!

Οι σχέσεις της μιας βραδιάς όλο και πληθαίνουν στις μικρότερες ηλικίες αλλά και στις μεγαλύτερες. Ας είναι καλά το tinder, badoo και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που φέρνουν σε επαφή τον κόσμο. Όμως ακόμα και τo one night stand έχει τους δικούς του κανόνες και τρόπους καλής συμπεριφοράς, ή αλλιώς savoir  faire. Μετά ίσως από μία νύχτα παθιασμένου σεξ, να μην έχετε καλή διάθεση κι ίσως να μην θέλετε να δώσετε συνέχεια στη “σχέση”. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιες ατάκες που απαγορεύεται δια ροπάλου να τις ξεστομίσετε…

* “Καλά περάσαμε αλλά τώρα στο σπίτι με περιμένουν τα παιδιά η γυναίκα και πρέπει να φύγω. Αν κάποια στιγμή νιώσεις μοναξιά πάρε τηλέφωνο.”

* “Και δε σου το ‘χα! Μπράβο σου ήσουν πραγματικά εξαιρετική. Να τα ξαναπούμε.”
Αλήθεια, ποιος νομίζεις ότι είσαι τελικά;

* “Δε μπορώ να πάρω μαζί σου πρωινό. Σε λίγες ώρες πετάω για Αυστραλία και θα γυρίσω σε τρία χρόνια.”

* “Κοίτα να δεις πως μπορείς να την πατήσεις. Τελικά δεν είσαι τόσο καλή όσο περίμενα.”
Ναι γιατί εσύ όπως ξαναείπαμε έχεις διδακτορικό στο άθλημα και σου κακόπεσε. Γι΄αυτό έδειξες και τον ανάλογο σεβασμό. Επειδή είναι του κατηχητικού.

* “Και η φίλη σου καλή ήταν τώρα που στο σκέφτομαι. Γιατί δεν την παίρνεις ένα τηλέφωνο να κάνουμε ένα τρίο;”

* “Από αυτή τη γωνία δε μας παίρνει καλά η κάμερα και θέλω καλές λήψεις. Βλέπουμε όλα τα one night stand μας με τους φίλους μου.”
Τώρα πες μου μετά από μια τέτοια ατάκα πόσες πιθανότητες έχεις να φύγεις χωρίς σπασμένο κεφάλι;

e487e422f37b57c7ac24e3a6d1704234* “Να σου πω ένα μυστικό; Θέλεις λίγη εξάσκηση στο στοματικό. Μήπως να προσπαθήσεις με καμιά μπανάνα;”
Αφού ακόμα έχεις ολόκληρο το όργανό σου και στη θέση του, είσαι πολύ τυχερός.

* “Καλά ήταν αλλά πρέπει να φάμε κιόλας. Δε σηκώνεσαι να φτιάξεις κανένα πρωινό να φάμε.”Το πιθανότερο είναι να φας κανένα τηγάνι στο κεφάλι.

Να ξέρετε ότι με μία από τις παραπάνω φράσεις  δεν προσβάλλετε τον άλλον, αλλά εσάς τον ίδιο και δείχνει έλλειψη αγωγής, κι όπως είπαμε και το one night stand έχει τους δικούς καλούς τρόπους….

Πηγή

You may also like