Το Επτά 7 επιστρέφει με νέο menu

Ύστερα από μια πολύ επιτυχημένη πρώτη χρονιά το εστιατόριο Επτά 7 στο Μοναστηράκι ανοίγει  και πάλι τις πόρτες του στο αθηναϊκό κοινό με νέο μενού.

Ο ατμοσφαιρικός χώρος του εστιατορίου που εκτείνεται σε τρία επίπεδα είναι έτοιμος να υποδεχθεί και πάλι τους φίλους του προσφέροντας ένα μοναδικό ταξίδι στις γεύσεις της Μεσογείου. Ο καλαίσθητος χώρος του ισογείου με τα βαριά έπιπλα και την επιβλητική μπάρα, ο πρώτος όροφος με θέα στο μπαρ και το υπόγειο με την ενημερωμένη κάβα κρασιών και την ιστορία της Αθήνας να απλώνεται κυριολεκτικά κάτω από τα πόδια σου χάρη στο γυάλινο δάπεδο που αποκαλύπτει σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για ένα δείπνο στην καρδιά της πόλης.

Η καινούργια πνοή στη γαστρονομική ταυτότητα του Επτά 7 γίνεται αμέσως αντιληπτή με μια μόνο ματιά στο μενού του εστιατορίου όπου η Μεσόγειος πρωταγωνιστεί. Φρέσκα υλικά και μοντέρνες τεχνικές συναντώνται στην κουζίνα του Επτά 7 με την ομάδα του να δημιουργεί πιάτα μοναδικής γεύσης. Μοναστηριακές συνταγές, προτάσεις από τις χώρες που αγκαλιάζουν τις μεσογειακές ακτές, ζουμερά κρέατα και ολόφρεσκα ψάρια, αλλά και ελληνικό sushi με αμπελόφυλλα συνθέτουν την παλέτα των γεύσεων για μια γαστρονομική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η wine list του εστιατορίου με επιλογές από τον διεθνή αμπελώνα, ενώ τα δροσερά cocktails αποτελούν την ιδανική εισαγωγή στο δείπνο. Ο επίλογος γράφεται με τον πιο γλυκό τρόπο με επιδόρπια επηρεασμένα από την ιταλική και γαλλική γαστρονομία.

Μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το επίσημο opening party του εστιατορίου Επτά 7 με special guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

Οι πόρτες του εστιατορίου άνοιξαν στις 9.30 μ.μ. με λαμπερά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου να πλημμυρίζουν τα τρία επίπεδα αλλά και τη διπλανή στοά του Επτά 7, που διαμορφώθηκαν ειδικά για τo event.

Οι πάντα προσεγμένες επιλογές του Αλέξανδρου Χριστόπουλου ξεσήκωσαν το κοινό που απόλαυσε εκπληκτικό finger food από την ομάδα του εστιατορίου που δημιούργησε ειδικά για το opening με έμπνευση από τη μεσογειακή κουζίνα σε συνδυασμό με signature cocktails από την elit luxury vodka!

Tηλ.  κρατήσεων:                                            2103212010 | 6949729297

Διεύθυνση:                                                      Ερμού 119 & Άστιγκος 10, Αθήνα

You may also like