Το Disney+ έρχεται το καλοκαίρι στην Ελλάδα!

Το Disney+, η streaming υπηρεσία της The  Walt  Disney  Company, επιβεβαιώνει την επίσημη έναρξη λειτουργίας της … Σε 42 χώρες και 11 νέες περιοχές φέτος το καλοκαίρι.

Οι νέες χώρες περιλαμβάνουν την Ελλάδα, Νότια Αφρική, Τουρκία, Πολωνία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Με αποκλειστικό,πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney,  Pixar,  Marvel, Star  Wars,  National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας… Το Disney+ αποτελεί τον  απόλυτο  streaming προορισμό για μερικές από τις πιο αγαπημένες ιστορίες του κόσμου.

Η πλήρης λίστα των χωρών (αλφαβητικά) που θα λανσαριστεί το Disney+ φέτος το καλοκαίρι:

Η υπηρεσία προσφέρει streaming χωρίς διαφημίσεις, μαζί με έναν συνεχώς αυξανόμενο κατάλογο αποκλειστικού, πρωτότυπου περιεχομένου, που περιλαμβάνει ταινίες μεγάλου μήκους, σειρές, κινούμενα σχέδια, ντοκιμαντέρ και περιεχόμενο μικρού  μήκους.  Με αποκλειστική  πρόσβαση  στη  μακρόχρονη ιστορία  της  Disney και την ασύγκριτη κινηματογραφική και τηλεοπτική ψυχαγωγία, το Disney+ αποτελεί τον αποκλειστικό προορισμό για τις νεότερες κυκλοφορίες των The Walt Disney Studios, ενώ προσφέρει το πιο πρόσφατο περιεχόμενο των 20th Century Studios,Disney  Television  Studios,  FX  και Searchlight   Pictures μεταξύ  άλλων.  Για  περισσότερα,  επισκεφτείτε  το www.disneyplus.com.

Featured image: pexels.com/@skitterphoto

You may also like