Το “Haunting of Hill House” ανανεώθηκε για 2η σεζόν και θα είναι πολύ διαφορετικό


Ετοιμαστείτε για μία ολοκαίνουργια ανατριχιαστική ιστορία.

Το “Haunting of Hill House” ήταν μία από τις “αποκαλύψεις” της χρονιάς που πέρασε κι αυτό γιατί ήταν μία σειρά που κατάφερε να σου μεταφέρει, από τη μία, μία σκοτεινή κι ανατριχιαστική ατμόσφαιρα και, από την άλλη, το συγκινητικό υπόβαθρο μίας ιστορίας, που μόνο απλό θρίλερ δεν ήταν. Βλέποντάς το, σίγουρα χανόσουν και, ειδικά αν έβλεπες μερικά επεισόδια μαζεμένα, στο τέλος είχες μία γενικότερα περίεργη διάθεση από το πόσο μπορούσε να σε επηρεάσει.

Παρά, λοιπόν, το αμφιλεγόμενο τέλος της πρώτης σεζόν, που άφησε πολλούς να αναρωτιούνται αν τελικά οι πρωταγωνιστές βρίσκονται ακόμα στο Κόκκινο Δωμάτιο, σύμφωνα με το Variety, η σειρά επιστρέφει σε μορφή ανθολογίας “The Haunting“, με διαφορετική ιστορία και καινούργιους χαρακτήρες. Το Hollywood Reporter αναφέρει ότι το νέο κεφάλαιο της ιστορίας θα λέγεται “The Haunting of Bly Manor” και θα είναι εμπνευσμένο από το βιβλίο “The Turn of the Screw” του Henry James. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από μία γκουβερνάντα που προσέχει δύο παιδιά σε ένα σπίτι στο Essex, την ώρα που κάποια φαντάσματα κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Εκτός από αυτό, το Netflix έκανε ένα deal πολλών χρόνων με τον δημιουργό της σειράς, Mike Flanagan, και τον παραγωγό Trevor Macy, οπότε έχουμε να δούμε ακόμα πολλά δημιουργήματα του επιτυχημένου team.

“Ο Mike Flanagan και ο Trevor Macy είναι δεξιοτεχνίτες στο να δημιουργούν αυθεντικά τρομαχτικές ιστορίες που αφήνουν το κοινό έτοιμο να πεταχτεί από τη θέση του, αλλά ανύμπορο να κοιτάξει αλλού. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με αυτούς για τη σειρά ‘The Haunting’ και τα μελλοντικά πρότζεκτ που θα έρθουν”.


Cindy Holland, αντιπρόεδρος του original περιεχομένου του Netflix

Ο Flanagan και ο Trevor εξέφρασαν κι αυτοί με τη σειρά τους τη χαρά τους για το γεγονός:

“Ενεργοποίησαν και στήριξαν ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς μας κι ανυπομονούμε για πολλά περισσότερα”

You may also like