Χρωματιστή Μεξικάνικη σαλάτα Ζυμαρικών

by The K-magazine

Super mexican pasta, θα έλεγα … και δε νομίζω ότι υπερβάλλω καθόλου! Σκοπεύω να το μαγειρέψω άμεσα. Ίσως αντί για κιμά γαλοπούλας θα χρησιμοποιήσω μοσχαρίσιο…

Θα χρειαστείτε:

1 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κιλό κιμάς γαλοπούλας
2 ψιλοκομμένες ντομάτες
2 φλιτζάνια ντοματοχυμό
2 φλιτζάνια μαγειρεμένα ζυμαρικά, δική σας επιλογή κατά προτίμηση πέννες ή κάτι κοντό
1 φλιτζάνι καλαμπόκι
1 φλιτζάνι κονσερβοποιημένα μαύρα φασόλια, πλυμμμένα
1/2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί cheddar
1 αβοκάντο, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κύβους
2 κ. σ. ψιλοκομμένα φρέσκα ​​φύλλα κολιάνδρου

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τον κυμά γαλοπούλας και τον αφήνουμε να τσιγαριστεί, περίπου 3-5 λεπτά. Στραγγίζουμε το περιττό λίπος.
Τον ρίχνουμε στη σάλτσα ντομάτας και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, ντομάτα, καλαμπόκι και μαύρα φασόλια, και απαλά ανακατεύουμε.
Λίγο αργότερα ρίχνουμε το τυρί, συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να λιώσει, περίπου 1-2 λεπτά.
Σερβίρουμε αμέσως, προσθέτοντας το αβοκάντο και το κόλιαντρο.

Πηγή

You may also like