Ένα site για Executive Assistants από τη Ντίνα Καπνίση

bigIMG_8013Στη διαδρομή των δεκαοκτώ ετών σε ιδιωτικές εταιρίες ως Executive Assistant, η Ντίνα Καπνίση απέκτησε ένα ισχυρό υπόβαθρο διαχείρισης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και συντονισμού του Top Management των εταιριών στις οποίες έχει εργαστεί, κατακτώντας ταυτόχρονα τη γνώση και τα μυστικά για μια επιτυχημένη καριέρα στο επάγγελμα των Βοηθών Διοίκησης.

Η επαγγελματική της πορεία ξεκίνησε από το πειραϊκό city, πέρασε από τις πολυεθνικές εταιρίες των βορείων προαστίων για να καταλήξει ξανά στον Πειραιά όπου τα τελευταία επτά χρόνια διατηρεί τη θέση της Office Manager σε ναυτιλιακή εταιρία.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της έχει συμμετάσχει στην ίδρυση και οργάνωση  εταιρίας παροχής υπηρεσιών διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, όπου είχε αναλάβει την ανάπτυξη νέων συνεργασιών, την αξιολόγηση υποψηφίων και τη δημιουργία προγραμμάτων αξιολόγησης  εργατικού δυναμικού.

 

Έχει μεγάλη εμπειρία στην αξιολόγηση επαγγελματικών βιογραφικών, και στη διεξαγωγή συνεντεύξεων (Interviews). Έχει συντάξει προγράμματα εκπαίδευσης για γραμματείς και βοηθούς διοίκησης, ενώ το τελευταίο διάστημα ασχολείται με την εφαρμογή του Team Coaching και πως αυτή η μέθοδος προσέγγισης του ανθρώπινου δυναμικού μπορεί να επιφέρει αύξηση της λειτουργικότητας, της απόδοσης και της παραγωγικότητας των ομάδων εργασίας σε μια εταιρία ή έναν οργανισμό.

site_photo To πιο πρόσφατο εγχείρημά της είναι η δημιουργία του website www.executiveassistants.gr  το οποίο επιθυμεί να αποτελέσει έμπνευση για όλες τις Ελληνίδες Γραμματείς και Βοηθούς Διοίκησης, ώστε να ισχυροποιήσουν την παρουσία τους  και να ενισχύσουν το κύρος τους στην εταιρία που εργάζονται, μέσα από την ανάπτυξη και προβολή των ικανοτήτων τους, καθώς και της επαγγελματικής τους εικόνας.

Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων με μεταπτυχιακές σπουδές (Msc) στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και έχει επίσης αποφοιτήσει από το Saint George Commercial College. Είναι μέλος του International Association of Administrative Professionals (IAAP), ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται ως Team Coach διαθέτοντας αναγνωρισμένη πιστοποίηση από το Association for Coaching International (AC), στο οποίο είναι μέλος.

You may also like