Τα αστεία βίντεο της εβδομάδας

funniest videoΚαλή βδομάδα, φίλοι μου! Κι ελπίζω η Μεγάλη Βδομάδα να είναι για όλους μας με όσο το δυνατόν λιγότερα πάθη – μιλάω φυσικά για αυτά που μας βαραίνουν κι όχι για τα… άλλα, που μας γεμίζουν!
Αυτή τη βδομάδα έψαξα και ξεχώρισα τρία βίντεο με οδηγούς… διαμάντια – κουβέντα να γίνεται!
Ο κύριος αυτό θέλει να παρκάρει το Φιατάκι του σε μία μικρή… ΠΟΛΥ μικρή θέση. Είπαμε, μικρό το 500, αλλά όχι τόσο! Αποτέλεσμα; Κομφούζιο!

http://www.youtube.com/watch?v=GsnX1bIBtfY
Το παρακάτω βίντεο είχε βγει σε δελτίο ειδήσεων και μάλιστα είχε αναφερθεί πως από τύχη δεν υπήρξαν τραυματίες. Αφού, όμως, τέλος καλό, όλα καλά, νομίζω πως το γεγονός πως το αμάξι του ηλικιωμένου οδηγού να σταματήσει μέσα στα Dunkin’ Donuts ήταν από τα top driving fails! Είπαμε, κι εμείς έχουμε διπλοπαρκάρει κοντά σε καφέ για να πάρουμε στα γρήγορα ένα καφεδάκι για το δρόμο, αλλά νομίζω πως ο κυριούλης… το παράκανε!

http://www.youtube.com/watch?v=Me0W-isC-4Y

Οι δύο κύριοι «τεστάρουν» το όχημά τους κατενθουσιασμένοι. Δεν ξέρω για σας, αλλά όσο το έβλεπα, μου κόλλησε το «στράάάάτα…. στρατούούούούλα»!


Ντροπαλά παιδιά, υπενθυμίζω πως έχετε το ελεύθερο να μας στέλνετε τα δικά σας αστεία βίντεο! Δε σας λέω «Καλή Ανάσταση» ακόμη, γιατί, όλο και κάτι θα προκύψει και θα σας σκάσω μύτη!

You may also like