Ακούστε τα νέα τραγούδια των New Kids on the Block!! (+video)

new kids on the block 10Μπορεί ο Marky Mark να έγινε Mark Wahlberg και να έφτασε μέχρι το κόκκινο χαλί των Όσκαρ, όμως το συγκρότημα από το οποίο έγινε γνωστός είναι ακόμα εδώ! Οι New Kids on the Block που έφτασαν στο ζενίθ της δημοτικότητάς τους στα τέλη της δεκαετίας του 80 με αρχές του 90, έφτασαν στη διάλυση το 1994 όμως 14 χρόνια αργότερα επανασυνδέθηκαν, και τώρα μόλις κυκλοφόρησαν το δεύτερο post-disband άλμπουμ τους, και έκτο συνολικά με τίτλο «10».

Εκτός των Mark Wahlberg και Jamie Kelly που ήταν παρελθόν από τη μπάντα πολύ πριν τη διάλυσή τους, τα υπόλοιπα πέντε μέλη επέστρεψαν κανονικά, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Donnie Wahlberg, αδερφός του Mark, με μια αξιοπρεπή καριέρα στο κινηματογράφο. Το 10 πήρε έχει πάρει μέτριες προς θετικές κριτικές μέχρι στιγμής με τα 12 νέα τραγούδια τους να φτάνουν τα 50 λεπτά διάρκεια.


Εκτός του lead single «I Like The» που έχει ήδη αποκτήσει το δικό του video clip, διαθέσιμα προς ακρόαση έχουν γίνει και τα υπόλοιπα τραγούδια μέσω του επίσημου καναλιού τους στο YouTube.

Πηγή: http://www.artsandthecity.gr/

You may also like