Αποκτήστε άψογα γραμμωμένα χέρια με αυτό το διάσημο 10λεπτο πρόγραμμα

Η εικόνα ενός καλλίγραμμου χεριού, χωρίς περιττό λίπος και με τους μύες να διαγράφονται διακριτικά πάνω του, είναι κάτι που όλοι αποζητάμε, ειδικά όταν ο καιρός «ανοίγει» κι ενόψει του καλοκαιριού αρχίζουμε να φοράμε μπλουζάκια με κοντό μανίκι. Στη σκέψη και μόνο, όμως, φαντάζει ακατόρθωτο, αφού λίγο ή πολύ τείνουμε να πιστεύουμε ότι μόνο ένα μοντέλο μπορεί να αποκτήσει ένα τόσο καλλίγραμμο σώμα και κάπως έτσι σαμποτάρουμε μόνοι μας τον εαυτό μας.

Η αλήθεια είναι ότι, αν πραγματικά θέλουμε, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, πόσο μάλλον μία απλή(όσο και να φαίνεται το αντίθετο) γράμμωση των χεριών και η λύση βρίσκεται στο σωστό κι εντατικό πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσουμε για να το επιτύχουμε. Στο YouTube υπάρχει μια τρομαχτικά μεγάλη ποικιλία σε ασκήσεις και trainers αλλά το μυστικό κρύβεται στο να βρούμε αυτόν που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές μας ανάγκες και μιλά τη δική μας γλώσσα.

Καθώς περιδιαβαίναμε στα διάφορα κανάλια, το βλέμμα μας κέντρισε η fitness trainer,Rebecca-Louise και το κανάλι XHIT Daily, όπου υπάρχουν πολλά και ποικίλα βίντεο προπόνησης που μας δείχνουν πώς να πετύχουμε σίγουρα και στοχευμένα το επιθυμητό αποτέλεσμα από τη βολή του σπιτιού μας.

Το 10λεπτο βίντεο που ακολουθεί περιλαμβάνει μία σειρά ασκήσεων για να γυμναστεί κάθε μυς του χεριού μας και έχει πάνω από 20 εκατομμύρια προβολές.

You may also like