Αποκτήστε εντυπωσιακό κορμό και χέρια με το Rope Plank της Adriana Lima

H Adriana Lima είναι ένας από τους πιο γνωστούς «Αγγέλους» της Victoria’s Secret που ανήκει στην οικογένεια του διάσημου brandαπό το 1999. Η καριέρα της είναι τέτοια που κάνει κάθε μοντέλο να ζηλεύει, αφού έχει περπατήσει στα catwalksσχεδόν κάθε μεγάλου οίκου μόδας (Balmain, Bottega Veneta, Valentino, Louis Vuitton, Christian Dior, John Galliano, Alexander McQueen, Prada, Giorgio Armani, κ.α.) εξασφαλίζοντάς μία θέση στα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα κάθε χρονιάς.

Δεν είναι λίγες οι φορές εκείνες που η Lima έχει μιλήσει για το πώς διατηρεί το σώμα της πάντοτε σε εξαιρετική κατάσταση,καθώς επίσης και για το fitnessπρόγραμμα που ακολουθεί. Αυτήν τη φορά, όμως, μας τράβηξε τη προσοχή συγκεκριμένα μία άσκηση που στοχεύει στον κορμό και τα χέρια και υπόσχεται εντυπωσιακά αποτελέσματα –αρκεί να δούμε το κορμί του μοντέλου. Το όνομά της: Rope Plank.

Το γυμναστήριο Dogpound στη Νέα Υόρκη δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο η 37χρονη Βραζιλιάνα κάνει την εν λόγω άσκηση.

Το rope plank ουσιαστικά γίνεται τοποθετώντας το σώμα στην ίδια στάση που χρειάζεται το κλασικό plank, με μία τροποποίηση που κάνει όλη τη διαφορά. Εναλλάξ το κάθε χέρι, με σταθερή κίνηση, πιάνει το ειδικό σχοινί και το κουνάει ανοδικά και καθοδικά, όπως ακριβώς φαίνεται στο βίντεο. Έτσι, χρειάζεται ακόμη περισσότερη δύναμη από τους κοιλιακούς και τον κορμό για να κρατηθεί σταθερό το σώμα αλλά και από τους ώμους για να πραγματοποιήσουν την κίνηση του χεριού. Συμπληρωματικά, θα ανεβάσετε καρδιακούς παλμούς και θα έχετε ένα πολύ αποτελεσματικό πρόγραμμα cardio.

10 επαναλήψεις (πάνω-κάτω) για το κάθε χέρι αλλάζοντας πλευρές είναι ένας ικανός αριθμός για να δείτε αποτελέσματα στο σώμα και τη δύναμή σας.

You may also like