Απομακρύνουμε το αδιάβροχο μακιγιάζ με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς

Και ενώ το παιχνίδι με τα χρώματα, μας διασκεδάζει πάρα πολύ και ξυπνάει τον makeup artist μέσα μας, δεν είναι εξίσου διασκεδαστικό, όταν έρθει η ώρα να το αφαιρέσουμε. Ειδικά στη περίπτωση που χρησιμοποιούμε τις αδιάβροχες εκδοχές των αγαπημένων μας προϊόντων. Φυσικά, το εμπόριο έχει προνοήσει από καιρό και γι’αυτή την περίπτωση, προσφέροντας πληθώρα προϊόντων που απευθύνονται καθαρά στο ντεμακιγιάζ του αδιάβροχου μακιγιάζ.

1. Ιδανικό για ευαίσθητα μάτια. Με αργινίνη που ευνοεί την εισχώρηση θρεπτικών συστατικών στο βολβό της τρίχας και ταυρίνη που προστατεύει το θύλακα από τις επιθέσεις που μπορεί να καθυστερήσουν την ανάπτυξη της ίνας της τρίχας.

2. Balm με ελαφριά σύνθεση, το οποίο μετατρέπεται σε ένα μεταξένιο έλαιο καθαρισμού και στη συνέχεια με τη χρήση νερού, σε ένα κρεμώδες γαλάκτωμα που απομακρύνεται εύκολα, για μια αίσθηση καθαρότητας και ενυδάτωσης χωρίς λιπαρά υπολείμματα. Απομακρύνει αποτελεσματικά τους ρύπους και το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια.

3. Eye Make-Up Remover 2 In 1,ντεμακιγιάζ ματιών με σύνθεση 2 φάσεων για διπλή αποτελεσματικότητα:
α. Βαθύ και άμεσο ντεμακιγιάζ (Απομακρύνει τέλεια το μακιγιάζ από τα μάτια χωρίς τρίψιμο. Αφαιρεί ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ, χωρίς να αφήνει υπολείμματα και λιπαρότητα στην περιοχή των ματιών.

β. Ενισχυμένη φροντίδα για τις βλεφαρίδες σε 4 εβδομάδες (Εμπλουτισμένο με αργινίνη φυσικής προέλευσης, το ντεμακιγιάζ ματιών express 2 σε 1 προστατεύει και θρέφει τις βλεφαρίδες: είναι πιο δυνατές, πυκνές και ενισχυμένες.)

4. Διαλύει και απομακρύνει το μακιγιάζ, ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα. Δεν ερεθίζει και δεν τσούζει. Οφθαλμολογικά ελεγμένο. Κατάλληλο και για όσους χρησιμοποιούν φακούς επαφής, ενώ διαθέτει πώμα ασφαλείας για παιδιά.

5. Eye & Lip Make Up Remover, μια ήπια, αποτελεσματική και εξαιρετικής ποιότητας λύση, σχεδιασμένη να αφαιρεί ακόμα και το πιο επίμονο μακιγιάζ. Ένα γαλάκτωμα με βάση τα έλαια και το νερό, εμπλουτισμένο με εκχύλισμα ρυζιού και σόγιας, καθώς και με εκχύλισμα παπάγια και πορτοκαλιού.

You may also like