Τι φοράμε… τα Χριστούγεννα;

Πλησιάζουν τα Χριστούγενννα κι είμαι βέβαιη πως, αν δεν έχετε ήδη κάνει τα σχέδιά σας για το πώς (και κυρίως με ποιους!) θα περάσετε την ημέρα, τότε τα καταστρώνετε! Επειδή μέσα σε αυτά τα σχέδια συγκαταλέγεται και το αιώνιο ερώτημα “τι φοράμε;” (είμαστε κοριτσάκια, άλλωστε!), επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω μερικες ιδέες που μυρίζουν… τι άλλο; Χριστούγεννα!

               Για το γιορτινό τραπέζι:

               Μας αρέσει το mix n’ match υφασμάτων κι ένα βελούδινο παντελόνι με μία μπλούζα με δαντέλα είναι ένα εξαίσιο “πάντρεμα” υλικών για ένα look πρωινό και ταυτόχρονα γιορτινό με έμπνευση από τη χειμερινή συλλογή των Marks & Spencer. Τα λευκά μποτάκια είναι μία ιδιαίτερη πρόταση για το φετινό χειμώνα από τον Tsakiris Mallas, ενώ η Swarovski θα δώσει λάμψη στην εμφάνισή μας με ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια, ένα λεπτό δταχυλίδι και ένα bracelet ρολόι που μπορεί να σταθεί επάξια αντικαθιστώντας ένα βραχιόλι. Αν είμαστε καλεσμένοι για το παραδοσιακό τραπέζι, τα Marks & Spencer μας προτείνουν ένα παλτό στην απόχρωση του πάγου και μία κομψή τσάντα ώμου για τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά μας αντικείμενα – τα οποία σαφώς θα είναι λιγότερα από τις πολυάσχολες εργάσιμες μέρες!

               Για τη βραδινή μας έξοδο:

               Η δαντέλα είναι πρωταγωνίστρια στη συλλογή των Marks & Spencer, γι’ αυτό και της δίνουμε αντίστοιχο ρόλο στη βραδινή μας έξοδο για τα “Χρόνια Πολλά”! Συνδυάζουμε, λοιπόν, ένα δαντελωτό φόρεμα με ένα καλσόν με γιορτινή αύρα από τα Calzedonia, ενώ ο Tsakiris Mallas δίνει άκρως χριστουγεννιάτικη χροιά στην έξοδό μας με ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες (η Dorothy από το “Μάγο του Οζ” δεν έχει το μονοπώλιο στα κόκκινα γοβάκια!). Φυσικά, δε θέλω να παραλείψω πως τα Marks & Spencer μας προτείνουν ζεστασιά και στυλ 2 σε 1 με ένα υπέροχο παλτό με κούμπωμα στο λαιμό – ε, δε θα σας άφηνα να παγώσετε, δεν είμαι τόσο κακός άνθρωπος! Επίσης η EXE μας “εξοπλίζει” με ένα quilted τσαντάκι για τα προσωπικά μας είδη κι η Swarovski κάνει ακόμη πιο festive το look μας με ένα choker, ένα σετ σκουλαρικιών με ear crawler, δαχτυλίδι και βεβαίως άλλο ένα εντυπωσιακά bracelet ρολόι.

               Για τα μαλλιά μας, ένα στυλ που ταιριάζει υπέροχα και με τις δύο εμφανίσεις είναι απαλοί κυματισμοί με τη χωρίστρα στο πλαινό τμήμα του κεφαλιού.

               Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς! Εσείς από εκεί κι ύστερα δεν έχετε παρά να απολαύσετε τις γιορτινές μέρες που έρχονται!

You may also like