Ασυνήθιστα Χριστούγεννα συντροφιά με το Hendrick’s

Ποιός είπε ότι το Hendrick’s είναι ένα συνηθισμένο gin; Άρα… αυτά τα περίεργα Χριστούγεννα είναι ευκαιρία να δοκιμάσουμε ξεχωριστά cocktails με το πιο ιδιαίτερο gin.

Σαφέστατα κρατάμε αποστάσεις, δεν μαζευόμαστε, δεν χορεύουμε, δεν ζούμε αξέχαστες βραδιές.Αλλά νοιαζόμαστε, προσφέρουμε και δεν παύουμε να ονειρευόμαστε. Ονειρευόμαστε τις στιγμές που θα ξαναζήσουμε με τους φίλους μας και τις οικογένειές μας… Φλερτάροντας κι ανταλλάσοντας αγκαλιές και φιλιά!

Το Hendrick’s gin πιστεύει στη μαγεία των Χριστουγέννων και μας καλεί να την ζήσουμε δημιουργώντας μικρές στιγμές γεμάτες χαρά με μια γεύση από το απροσδόκητα ξεχωριστό.

Ας απολαύσουμε το Hendrick’s σε απολαυστικά Gin & Tonics με αυτούς που αγαπάμε,  ας εξαντλήσουμε τη φαντασία μας σε ευφάνταστα cocktails. Ή ας το χαρίσουμε το σε connoisseurs της μοναδικής του συνταγής με τριαντάφυλλό και αγγούρι.

All Global rights reserved.

Το Hendrick’s το γοητευτικά Ασυνήθιστο τζιν μας προσκαλεί να ζήσουμε αυτά τα Χριστούγεννα δημιουργώντας τις δικές μας μοναδικές γιορτινές στιγμές… Με την ευχή ότι σύντομα θα μπορέσουμε να το απολαύσουμε στα καλύτερα bars της πόλης.

You may also like