Επιβιώνουμε στο 2ο lockdown με χαμόγελο και στυλ!

Ουφ, δε μετράω άλλο! Διανύουμε, λοιπόν, τη Χ βδομάδα του δεύτερου lockdown και οι ώρες που περνάμε στο σπίτι με τα παιδιά μας είναι περισσότερες. Και βέβαια, ανάμεσα στα διαδικτυακά τους μαθήματα και τη δική μας τηλεργασία πρέπει να φροντίσουμε και για τις υποχρεώσεις του σπιτιού. Θα ξαναπούμε, όμως, πως το ότι μένουμε περισσότερο στο σπίτι δε σημαίνει πως οι πυτζάμες μας θα γίνουν… το δεύτερο δέρμα μας! Γι’ αυτό και ξεκινάμε τη μέρα μας όπως κάθε φορά: με ένα καλό πρωινό και ένα προσεγμένο look!

               Είτε θέλουμε να ντυθούμε απλά για να αισθανθούμε ψυχολογικά καλύτερα είτε επειδή έχουμε κανονίσει zoom meeting με τους συνεργάτες μας… Ένα τζιν παντελόνι mom fit κι ένα λεπτό πουλόβερ είναι ένας ιδανικός συνδυασμός και για τις δύο περιπτώσεις! Στα Marks&Spencer μπορούμε να βρούμε τα κομμάτια αυτά που ταιριάζουν σε κάθε μία από εμάς!

               Τα λεπτά πουλόβερ δεν είναι απαγορευτικά για τα κοσμήματα… Πόσο μάλλον για ένα εντυπωσιακό layering με κολιέ διαφόρων τύπων. Το Treasure Box by Annita μας παρουσιάζει τις πανέμορφες δημιουργίες της. Εμείς ξεχωρίσαμε τις Twist αλυσίδες αλλά και το κολιέ Daisy με το μαργαριτάρι του!

               Καλό είναι να βγαίνουμε έξω για ένα σύντομο περίπατο ώστε να χαλαρώσουμε από τις απαιτήσεις τις ημέρας. Ο Tsakiris Mallas μας περιμένει στο e-shop του με αυτά τα πανέμορφα croc μποτίνι Exe. Ίσως αποδειχθούν αξιόλογη επένδυση και για τις εμφανίσεις μας μετά την καραντίνα!

Αλλά δεν είναι μόνο τι φοράμε…

               Το… ωράριο τελείωσε, τα παιδιά ολοκλήρωσαν τα μαθήματά τους κι είναι ώρα για να περάσουμε χρόνο μαζί. Εντούτοις δε θέλουμε να αφοσιωθούν πάλι σε μία οθόνη γι’ αυτό – καλό και το Play Station, δε λέω, αλλά η διασκέδαση μπορεί να κρύβεται και στις σελίδες ενός καλού παιδικού βιβλίου! Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορεί το “Οικογένεια Είναι…” της Κατρίνας Τσάνταλη, ένα βιβλίο όπου τα παιδιά μαθαίνουν πως κάθε οικογένεια είναι διαφορετική, ωστόσο ο κοινός τους παρονομαστής είναι η αγάπη κι η στήριξη!

               Ένας ακόμη ενδιαφέρων τίτλος από τις εκδόσεις Διόπτρα είναι η “Σι Λόντε – Το Κορίτσι Που Βρήκε τη Μουσική του Μίλτου Πιστώφ. Η ΣιΛόντε είναι η μικρούλα που θα λύσει το μυστήριο που περικλείει το μουσικό χωριό Αμπαγιόμι στην Αφρική, καθώς μία μέρα… εξαφανίστηκε η Μουσική! Μία περιπέτεια αυτογνωσίας και θέλησης μπορεί με τον τρόπο της να σταθεί ιδιαίτερα διδακτική για τα παιδάκια μας!

          

               Υπάρχουν, όμως, κι οι στιγμές που κι εμείς οι μεγάλοι θέλουμε να “βουτήξουμε” στις σελίδες ενός καλού βιβλίου. Η Lucinda Riley επιστρέφει με το νέο της μυθιστόρημα “Το Δωμάτιο Με Τις Πεταλούδες”, που κι αυτό κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τη Διόπτρα. Η Πόουζι αναγκάζεται να πουλήσει την έπαυλη στην αγγλική εξοχή όπου μεγάλωσε και που έχει να αναπολεί ευτυχισμένες στιγμές. Η κατάσταση όμως περιπλέκεται όταν κάνει την εμφάνισή του ο Φρέντι, ο πρώτος της έρωτας που την πλήγωσε πριν χρόνια εγκαταλείποντάς της, ενώ ταυτόχρονα έχει να φροντίσει τον άτυχο επαγγελματικά γιο της το Σαμ αλλά και την απρόσμενη άφιξη του δεύτερου γιου της, του Νικ, που έλειπε στην Αυστραλία. Εντούτοις, η εμφάνιση του Φρέντι στη ζωή της θα σταθεί καταλυτική, καθώς η Έπαυλη του Ναυάρχου κρύβει πίσω από τους τοίχους της ένα μυστικό που θα αλλάξει όλα όσα γνώριζε ως τώρα η Πόουζι.

              Ας φτιάξουμε ατμόσφαιρα…

               Το καλό βιβλίο, όμως και η χαλάρωση για το υπόλοιπο της μέρας θέλει και το απαραίτητο αξεσουάρ, δηλαδή… μία χουχουλιάρικη κουβερτούλα! Γι’ αυτό και σας παρουσιάζουμε την Chunky πλεκτή κουβέρτα του God’s Gifts! Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ο ορισμός του cozy, καθώς είναι πλεγμένη από μαλλί Merino, μία ύλη απαλή κι υποαλλεργική που έχει την ιδιότητα του να εξισορροπεί τη θερμοκρασία του σώματος (σε σημείο που είναι ιδανικό ακόμη και για τις πιο ζεστές μέρες) επιτρέποντας στο δέρμα να αναπνέει – δηλαδή τέλος στην κοκοσμία του ιδρώτα! Added bonus? Είναι απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον, τόσο στην κατασκευή του όσο και στο στάδιο της οριστικής του απόσυρσης!

               Και βέβαια, οι νέες μανούλες θα θέλατε την ίδια αίσθηση ζεστασιάς και φροντίδας για το μωράκι σας! Με χαρά, λοιπόν, σας ενημερώνουμε πως το God’s Gifts μερίμνησε και για τα μικρούλια μας!

             

               Φυσικά και δεν θα σας αφήναμε, χωρίς να σας προτείνουμε κάτι ακόμα για να νιώσετε καλύτερα… και μέσα στο σπίτι. Αυτή τη φορά, η Little Secrets Natural Cosmetics θα μας δώσει τη λύση, με το  το νέο shimmering body oil  “THE MOONLIGHT GLOW”

Μην ξεχνάτε πως όλα περνάνε… αρκεί να φροντίζουμε να χαμογελάμε! Και θα το περάσουμε κι αυτό! Στο μεταξύ #staysafe μέχρι το επόμενο ραντεβού μας!

       

You may also like