Αυτά τα κραγιόν θα ενυδατώσουν και τα πιο ξηρά χείλη

Μήπως τα χείλη σας στεγνώνουν γρήγορα; Ειδικά με τις χαμηλές θερμοκρασίες; Μήπως το ζουμερό κόκκινο κραγιόν σας βρίσκεται στο πάτο του νεσεσέρ σας, επειδή δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εδώ και καιρό; Ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να ντύσετε με ένα γυαλιστερό κραγιόν τα χείλη σας, όταν τα αισθάνεστε ξηρά και αφυδατωμένα; Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε αναλυτικές προτάσεις με τα καλύτερα προϊόντα που θα σας χαρίσουν το απόλυτο χρώμα ενώ ταυτόχρονα θα ενυδατώσουν και θα θρέψουν τα χείλη σας.

 

  1. Με έναν μοναδικό συνδυασμό συστατικών, όπως βιταμίνη Ε και shea butter winter Delight Baby Lips από τη Maybelline. Προσφέρει όλα τα ενυδατικά οφέλη των Baby Lips και επιπλέον χρώμα! Θα τα αγαπήσετε γιατί τα έντονα pigments τους δίνουν στα χείλη σας νέο χρώμα. Τα προστατεύουν και τα ενυδατώνουν, αφήνοντας σας με 88% πιο απαλά χείλη και 82% πιο ενυδατωμένα. Σφραγίζουν την υγρασία των χειλιών έως και 8 ώρες και σας χαρίζουν ορατά πιο ανανεωμένα χείλη σε 1 εβδομάδα.

 

  1. Χαρίζει έντονο χρώμα, με μεγάλη διάρκεια. Περιέχει θρεπτικά συστατικά όπως το Ωμέγα 3 και τη Βιταμίνη Ε, καθώς και η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με το Argan Oil για να καταπραΰνει και να μαλακώνει τα χείλη. Τα χείλη σας διατηρούνται μαλακά, λείο και εξαιρετικά ενυδατωμένα.
  1. Το Extra Creamy Round Lipstick της NYX στην απόχρωση Milan είναι το κλασσικό μας κραγιόν για κάθε περίσταση. Η καταπραϋντική σύνθεσή του με βάση τα ορυκτά προσφέρει έντονο χρώμα και υπέροχη βελούδινη υφή που δεν ξεθωριάζει και δεν μουντζουρώνει. Είναι το απόλυτο κραγιόν.

 

  1. Ένα μόνο πέρασμα του θρυλικού Vice Lipstick της Urban Decay προσφέρει χρώμα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗΣ έντασης. Κάθε απόχρωση απλώνεται απαλά, αγκαλιάζει τα χείλη, και έχει υπέροχη αίσθηση, ενώ η αποκλειστική τεχνολογία Pigment Infusion System δίνει στη φόρμουλα έξτρα κρεμώδη υφή, πλούσιο αποτέλεσμα και βέλτιστη κατανομή του χρώματος. Το λαχταριστό μείγμα βουτύρου καταπραΰνει, ενυδατώνει και προστατεύει, αφήνοντας τα χείλη απαλά και περιποιημένα, ποτέ ξηρά. Τα έλαια aloe vera, jojoba, αβοκάντο και babassu θρέφουν και μαλακώνουν τα χείλη, το βούτυρο illipe προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, ενώ οι Βιταμίνες C και E προσφέρουν μια έκρηξη αντιοξειδωτικών.

You may also like