Αυτό είναι το μενού που θα απολαύσουν οι διάσημοι τη βραδιά των Oscars

Η μεγάλη βραδιά της απονομής των 89ων βραβείων όσκαρ από την Αμερικάνικη Ακαδημία Κινηματογράφου βρίσκεται μόλις λίγες μέρες μακριά και, όπως κάθε χρόνο, οι προσδοκίες είναι μεγάλες για ένα λαμπερό και αξέχαστο γεγονός στο εντυπωσιακό Dolby Theatre στην California. Στην παρουσίαση των φετινών βραβείων θα δούμε τον κωμικό και τηλεοπτικό παρουσιαστή, Jimmy Kimmel, που για πρώτη φορά αναλαμβάνει την παρουσίαση ενώ, παράλληλα, θα θαυμάσουμε τις διάσημες προσωπικότητες που θα παρελάσουν από το κόκκινο χαλί με τις εκλεκτές δημιουργίες των σπουδαιότερων οίκων μόδας.

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, είναι ότι κάθε σπουδαία γιορτή πρέπει να ακολουθείται κι από ένα εξίσου αξιομνημόνευτο μενού για τους παρευρισκομένους της, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τα πιο μεγαλύτερα αστέρια του Hollywood. Έτσι, στις 26 Φεβρουαρίου το μενού για το post-Oscar party, με θέμα «μαγική μεταμόρφωση» («magical transformation») θα επιμεληθεί ο chef Wolfgang Puck και θα αποτελεί μια πραγματικά μοναδική, οπτική και γευστική, εμπειρία.

Για αρχή, οι προσκεκλημένοι θα έχουν να επιλέξουν μεταξύ 50 διαφορετικών one-bite horsd’oeuvres κι ορεκτικών μικρών πιάτων: Moroccan spiced Wagyorib, taro root tacos με γαρίδα, μάνγκο, αβοκάντο και chipotle aioli, χειροποίητα pretzels με τυρί pimento και ψητές πατάτες με χαβιάρι αποτελούν μόνο μερικά από την εκλεκτή λίστα, τα οποία θα συνοδευτούν επιπλέον από τρεις διαφορετικές σαλάτες. Το μενού θα περιλαμβάνει ακόμα και vegan επιλογές, αφού, όπως δήλωσε ο Puck, θα υπάρχει κάτι για οποιονδήποτε καλεσμένο.

You may also like